Semester och träningen är i full gång :-).

20 mars, 2014
20 mars, 2014

Då var vi igång med träningen för fullt igen efter en veckas semester i Egypten Sharm el Sheik, helt underbart och vi har dessutom vilat helt från träning. Denna var faktiskt inplanerad och väl behövlig för kroppen….man måste våga vila lite ibland när man tränar som man gör i övrigt :-).

2

Härligt var det, längtar nästan lite tillbaka :-).

Ja och då under resan kom man upp i 40 års klubben, hmmm tur det bara syns i papprena och inte i övrigt….eller???

bild 1 (1280x1280)

Helt okej sätt att tillbringa dagen man fyller år på….på ett grymt nice hotell, med den bästa servicen man kan tänka sig :-).

bild 2 (1280x1280)

Och kvällen :-). Mycket snabba kolhydrater blev deeeeee…..

Träningen då, jo den är i full gång igen efter ett par extra dagars ”vila” när man kom hem….om man nu kallar det vila med allt som skall fixas efter man varit ute och rest.

I måndags började vi på vårt schema 3 och startar som vanligt första veckan med mjölksyreanpassad träning…..

3

Ryggträning i måndags.

Skippade faktiskt chinsen denna veckan, latsdrag fram/rodd, hantel, lut/drag, stång. 18 set….börjar med att få igång kroppen igen efter mycket vila :-).

5

Bröstträning i tisdags, bänkpress&snedbänk hantel/kryssdrag ner…..avslutade med massage på kvällen!!!

bild 4

Biceps och Triceps i onsdags :-).

1

Körde bara 1,5 övning på varje muskelgrupp biceps&triceps, hantel stående/dubbel km för biceps och push-down bänk/en km för triceps då jag åkte på en dundrande huvudvärk mitt i passet….ha ha kanske inte så konstigt när man hade ont i hela kroppen av träningen efter lång vila….nåja det var bara att ta det som det var och göra det bästa av det.

Idag har vi kört ben och vader………när sedan lill hjärtat ville ta en promenad efter så körde jag en biceps och en triceps övning för att ta igen gårdagen :-).

Vi fortsätter tugga på och i helgen skall planerna om hur allt kommer se ut inför SM i början av augusti göras klara….gäller vara ute i god tid och väl förberedd.

 

Ha en fin kväll och jag lovar att bloggen skall bli lite mer detaljerad nu framåt beträffande planer inför tävling, hur jag tränar, mina träningsschema och vad jag använder för kosttillskott och varför jag använder just dem :-).

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!