Äntligen är man igång igen :-).

24 februari, 2014
24 februari, 2014

Äntligen är man igång igen efter ytterligare ett bakslag…..kom igång och körde två pass som jag skrev i förra bloggen men kroppen slog bakut och jag åkte på feber igen på söndagen. Högst troligt att jag ville för mycket och körde igång för tidigt, skulle ha väntat ett par dagar till innan jag körde igång helt enkelt :-). Tog beslutet att vila ett par extra dagar från träning under förra veckan och låta kroppen komma tillbaka ordentligt…..torsdagen kom och jag kände att nu j* var det tid att känna på vikterna igen :-).

Torsdagsträning:

Blev ett ”lätt” ryggpass med Latsdrag fram, Latsdrag bak, Rodd i maskin och enhands latsdrag i kryssmaskin…..bra tryck i ryggen men en försmädlig rethosta varpå jag höll med chinsen. Skam den som ger sig……kändes inte som jag tappat något i maxvikten men uthålligheten märktes det tydligt att kroppen hade tagit lite stryk efter sjukdom.

 a4

Härligt att vara igång igen…saknar att inte få träna, träningsnarkoman hmm ja :-).

Fredagsträning:

Ytterligare ett morgonpass :-). Bröst och vader….8 set bänkpress, 6 set peck och 7 set stående vadpress. Som sagt hållit ner träningen lite för att ta det lite lugnare de första två dagarna men riktigt nice tryck i kroppen även efter detta passet……hur kan man leva utan träning :-).

Lördagsträning:

Ett gött armpass…biceps&triceps på enligt mig det grymmaste gymmet vi har i Malmö RAW Limhamn.

a

Bicepscurl skivstång….POWER/Agmatine=grymt tryck ;).

Körde även hantelcurl stående och bicepscurl i maskin. Började triceps med omvänd bänkpress skivstång följt av push-down rep och en kryssdrag ut/ner.

a1

Vila söndag från träning och kroppen samt rethostan är mycket bättre så då var det bara att gå på måndagsträningen ben&vader ;). Inget bakslag denna gången :-).

10 set frontböj med stopp, 5 set ben spark med stopp och avslutade med stående vader 6 set med stopp…..ajaj ont ont, tog ett tag innan man gick ordentligt efter detta :-)….Harlit.

Gött kan man tagga till igen mot våra nya mål….med start på SM i AF i början av September. THERE CAN ONLY BE ONE ;).

Imorgon kommer vi bjuda på goa smarriga/nyttigare ”kakor” och vår senast nyhet från Body-Science EGG PROTEIN i butiken och jag kommer gästa DIN GATA 100,6 vid kl. 15.15 tiden för att prata om kosttillskott……..

Ha en fin kväll……..

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!