En liten backspegel och vad som väntas framöver.

7 januari, 2014
7 januari, 2014

Nä nu måste jag börja skärpa mig med bloggandet ;). Tänkte att bloggen idag skulle bli en liten tillbakablick på förra året och sedan lite smått och gott om årets upplägg och händelser J.

 

Året som gått:

Ett mycket intressant och givande år på alla de sätt med massor av olika höjdpunkter.

Kontraktet för lokalen var klart strax efter nyår och den långa resan började för att öppna butiken. Efter mycket slit på alla plan och med alla inblandade stod vi helt plötsligt inför ett smyggöppnande av MMSports Malmö den 4 juni. Allt slit gav utdelning och MM goes Malmö….sjukt stolta över detta och att få vara en del av MM:s vidareutveckling mot nya mål och ”höjder”. There can only be one.

Älskar mitt jobb och det jag/vi kan göra för våra trogna kunder, endast det bästa är bra nog och endast den bästa servicen är acceptabel. Det är minsann våra kunder värda.

 

Invigningsyra av butiken med B1, B2 och B3 :-). Vilket gäng……..

Under tiden detta skedde så beslutade jag mig för att testa på något helt nytt….blev en tävling i CBB öppen klass på BMR i April med en hedrande 9:onde plats i ett starkt internationellt motstånd. Ett nytt frö hade såtts J.

Nästa mål var SM i AF i början av augusti…..inte J ett av mina bästa beslut kanske med tanke på allt jobb i och med butiken men vad gör väl det när man har roligt. Mycket av konditionsträningen och mjölksyreträningen fick prioriteras bort då vi nästa hade 300 h i butiken per månad…..och tyvärr eller som jag trott var det de som gav utslag under tävlingen. Ändå sjukt nöjd med en 4:e plats (2:a placeringen kneps i symmetrin) bara en ynka dips från 2:e platsen.

Varför inte sedan bara fortsätta kasta sig ut i det okända J……beslut togs om att köra CBB +180 cm SM i Västerås (oktober). Kände mig liten på invägningen 😉 kan jag säga.

Visade sig även vara så att jag var minst och lättast. Trots fortfarande en del svaga poser så är jag sjukt nöjd över min 7:e plats……som sagt man ska ha roligt J.

 

Kort och gott så kan man väl sammanfatta det med att det har varit ett riktigt spännande och händelserikt år på alla plan. Nu blir det nya mål både på jobb och inom tävlandet ;).

Året som är just nu:

Nya planer har lagts upp….inför detta året. Till att börja med så har vi nu lagt upp ett schema för att smygstarta inför SM i AF vilket också är det största målet för i år, sedan öka upp det som behövs efter hand, vilket kommer göra att man ligger bra till det redan när det sedan kommer till att lägga upp tävlingsplanen. Finns bara en placering som hägrar och skall komma in i mitt livs form både när det kommer till formen och konditionen/mjölksyran, jag vet att det finns där. Det fina med denna resa är att även frugan har beslutat sig för att köra SM i AF i år……en är stark men två är mycket starkare J.

Jag tror vi börjar där 😉 trots det finns fler mål i år för båda……man kan ju inte ge allt på en gång.

Träningsupplägget just nu:

  1. Rygg och vader.
  2. Ben.
  3. Bröst och biceps.
  4. Kondition.
  5. Axlar och triceps.
  6. X-tra ben och vader.

Lagt upp 3 schema med varierande övningar. Kör varje schema 4 omgångar…vecka 1: mjölksyra 15 reps, vecka 2 och 3: tungt 8 reps och vecka 4: supertungt med max 5 reps. Prioområde är helt klart benen och vaderna som måste biffas till lite för att klättra i vissa andra tävlingar som kommer ske i år ;).

 

En liten kort och koncis början på ett upptagande av kontinuerlig bloggning.

 

Ha en underbar kväll.

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!