Sommarnjutning=tungt för dieten :-)!!!

9 juli, 2013
9 juli, 2013

Nu har det helt underbara vädret kommit, känns som om det var på tiden att vi fick det….men det innebär faktiskt också att dietperioden blir lite tyngre, man ser det tydligt på hur många som anmäler sig till SM tyvärr….balkongmys/rose/grillat/goda såser m.m får hållas nere och det är inte alla som är villiga att offra det :-)!!! Ha ha men man får njuta så gott det går…..trots diet.

20130709-210318.jpg
Man kan ju hoppas på lite fler deltagare :-).

Gårdagens träningspass bestod i både bröst och axlar, 13 set per muskelgrupp mestadels tunga basövningar, har börjat komprimera resterande muskelgrupper lite nu för att öka upp intervallträningen/rodd och chins/dips passen….viktig träning då motståndet som har anmält sig nu är sylvassa i dessa moment. Bara att tugga tugga tugga…..

Dagens pass bestod i chins/rygg och tvåminuters intervaller på löpband….körde först ett set på chinsen utan vikt och sedan följde jag upp med 9 viktade set. Avslutade ryggen med latsdrag framför och latsdrag en hands….bra tryck i kroppen och helt slut i armar och rygg :-)!!!

Vi har varit lediga idag och sovmorgon, balkongmys, dietmatslagning för 5 dagar och träning har kryddat till den ordentligt….skönt med lite ledighet då vi inte kommer ha någon semester i övrigt denna sommar utan passar på vid läge att ta någon/några fridagar…man kan njuta fastän man går på diet.

20130709-211351.jpg
Inte helt fel avslutning på dagen.

Snart natti natti då morgondagen kommer präglas av två tunga träningspass, morgon (dips/triceps) och kväll (roddintervaller)….och bara halvdag på jobb!!! Se om vi hinner med lite sol&bad emellan :-).

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!