BMR, dietstatus och träning…..

17 februari, 2013
17 februari, 2013

Söndag eftermiddag och man har redan hunnit med massor…barn på aktiviteter, handlat inför dietveckan, tränat m.m. Hade en helt underbar dag igår, ätardag och mysdag utan träning…var poppis bland barnen med…mycket film och gott att äta :-). Nu blir det till att slappa lite inför två nattpass på jobb :-)!!

Dietstatus: vikten var 0,8 kg nere från förra veckan och – 1 cm i midjan….dieten rullar på bra och jag ligger riktigt bra i fas med 7 veckor kvar till tävling…..

Dagens träning: som var ett extrapass för mig, lill hjärtat hade armar och jag körde lite cirkelträning….med största fokus på mina svaga punkter. Blev 6 stycken omgångar frontböj (70 kg), dips (+25 kg), dubbel hantelcurl (24 kg) och vaderna i Benpress (250 kg). Körde alla 4 momenten efter varandra och därefter vila för att sedan gå på en ny runda…avslutade sedan med 3 xtra set på både frontböjen och vadpressen. Gött pass med mycket pump och mjölksyra.

Med countdown 48 dagar till BMR är det nu officiellt, anmälan är lagd till tävlingen och registrerad…..:-).

image_6

Denna vecka (som kommer) har jag det riktigt nice när det kommer till antalet arbetsdagar (3st)….innebär att man kommer ha betydligt mer tid till träning :-), inte helt fel eller hur??

Kör hårt, träna rätt och lyssna på din kropp!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!