Träning och laddning inför/under träning…..

8 februari, 2013
8 februari, 2013

Hemkommen för ett tag sedan efter första passet av två idag, ett rätt så segt pass från början men blev betydligt bättre pass när kroppen väl kom igång. Segheten berodde nog till stor del på att det bara blev 4 h sömn i natt…..:-) gick inte att sova mer men det är kanske inte så konstigt efter alla de timmar jag sovit under mitten av veckan.

Passet bestod av triceps och en liten lättare PowerWalk. Idag blev det mest viktade dips följt av ett par finslipningsövningar……måste fortsätta hålla fast vid dessa övningar trots det är CBB jag skall upp i April då nästa mål är SM i AF.

Ikväll blir det rygg för mig och armar för lill <3…..fokus viktade chins. Imorgon träningsfritt då det blir lång dag på jobb…..

Laddning inför och under träning:

Under förra dieten så hade jag som mål att laborera lite med mitt dietupplägg då jag kände att jag inte hade något tryck under sista delen av veckan, halva veckan efter ätardag hade jag tryck men sedan var det bara puts väck. Med målet att ha tryck hela veckan under träning, trots diet, så blev jag genast mycket nyfiken på Joachim Bartolls upplägg. Utarbetade det lite till mitt eget och har inte ångrat mig sedan dess…..

1. 5 st riskakor 45 minuter innan träning. Honung i början av dieten, släpps allt eftersom.

2. 30g vitargo med elekrolyter, 10g BCAA och PWO (just nu JackedXX/gakkic/Beta-Alanine) 20 minuter innan träning.

3. 20g vitargo, 10g BCAA och 35g Hydrolysat under träning.

Efter detta så äts/dricks det inte något på 60-90 minuter med den anledningen av att man inte vill blockera insulinet som ”arbetar” för fullt…….lite kortfattat hur min laddning ser ut.

Don´t cheat to defeat!!!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!