Sjukdomsmånad Februari………

7 februari, 2013
7 februari, 2013

Ja vad kan man säga :-)!! Februari månad och barn, denna månaden är hemsk när det kommer till att de ”drar” hem sjukdomar från skolan. Det är inte för intet som månaden kallas VABuari…..I helgen insjuknade två av våra barn, detta innefattar 50 % av barnaskaran då jag har 2 stycken och Fia har 2 stycken, alla barnen är från tidigare förhållanden och alla barnen i skolåldern.

Man kunde nästan redan känna vart hän detta barkade :-)…..för man är ju under en diet och under hård träning inför tävling…och mycket riktigt trots höga doser av diverse mineraler och vitaminer så kändes kroppen skum i tisdags förmiddag när jag skulle köra axlar. Ett par timmar efter träningspasset så var det kört…..SJUK.

Under tisdagen och onsdagen har jag nog sovit mer timmar än jag gjort på många år…..detta tillsammans med mycket film nerbäddad i soffan och en extra höjardag (maten) igår gör att jag känner mig bra idag och frisk. Skönt att det gick så snabbt att bli frisk men psykologisk jobbigt att under diet och snart 8 veckor kvar till tävling behöva ta in en extra ätardag och då dessutom inte kunna träna….ja jag vet man är korkad för det är ju faktiskt så att om man fortsatt ligga lågt i intaget så hade kroppen haft det med att kämpa med/inget att kämpa med och man kunnat vara sjuk hur länge som helst.

Men som sagt nu är det bra (hoppas man i allafall :-)) och nu kör vi igång igen…..tänkte ta det medvetet lite lugnare nu till en början och bara få igång kroppen utan några bakslag…..träning idag och imorgon för att sedan vila på lördag. På söndag kör jag igång igen tungt…..

Kör hårt……..

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!