Sista veckan i Götet… 2 veckor till tävling :=)

Michaela Augustsson —  25 januari, 2015
25 januari, 2015

Hej på er!
Hoppas ni alla ha en lika strålande morgon som jag haft med sol och vinterlandskap på morgonpromenad 🙂
Det har snöat en hel massa i några dagar här, dock pendlar det mellan plus och minusgrader och mycket slask tyvärr 🙁 men ändock , innan våren tar vid här snart så är det ju skönt att ha upplevt lite av Svenska vintern också. 🙂

Annars har veckorna rullat på, lite upp och ner skall tilläggas. Vet inte riktigt varför men endel dagar har jag ingen motivation till att gå iväg till gymmet och träna komplementövningarna till mina lyft, men alltid lyftdagarna då går jag dit och är mer strukturerad och planerad. tror det fortfarande hänger kvar sedan tävlingen litegranna. Lite träningsbakfylla som någon så fint uttryckte det. 😉

Men oavsett med lite extra återhämtning istället och mat så går träningen när jag väl tränar väldigt bra.
Jag ser fram emot morgondagens tunga pass där jag kommer öka igen enligt schema, tror jag kommer köra knäböj 3×5 på 105kg, bänk, 3×5 67,5kg, Marklyft 3×5 110kg. ( detta är fortsatt lite diskussion om som jag skall ta med Mr Sewen när han kommer till mig senare idag 🙂 Vi har inte setts på över 2 veckor nu så det var ett tag sen han fick se lyften .)
Som det sett ut på upptrappningen hittills skall detta inte var något större problem och det har känts bättre och bättre för varje måndag både i min rörlighet och styrka.

Nästa helg dras ju också sista flyttlasset till Stockholm och sista dagen som göteborgare kommer bli på Lördagen 🙂 känns spännande , och därefter följer sen toppningsveckan, då jag kommer köra lite ingångsvikter och sätta tänkta planen för lyften . Kommer bli en intressant närmaste veckor på många sätt, flytt, planering, första toppningsvecka i styrkelyft, första tävlingen i styrkelyft 🙂 Massa nytt på en gång. Lika bra att bräda av allt på en gång =)

VÅRTÄVLINGAR

Annars börjar det ju dra ihop sig mot vårtävlingarna och all de atleter som skall köra lite vårtävlingar är nu i full gång. Själv har jag ju bestämt att inte tävla i vår, även om dessa tävlingar verkligen skulle vara superkul att vara med, också då Athletic Fitness nu fått mer utrymme på fler tävlingar, men det ska bli mycket kul att se alla som skall köra, hjälpa till och följa många grymma atleter som kör en vårturne.

Först ut är ju Batlle of Scandinavia i Alingsås 28 mars Anmälan här

Sweden Grand Prix i Malmö går av stapeln 11-12 april anmälan här 

Tyngre Classic 2 maj har också redan öppnat sina anmälningar nu och det är först till kvarn som gäller, Så glöm inte bort att anmäla er om ni tänkt köra denna tävling, ingen ide att gå och smyga in i det sista i detta fall. Anmäl er här.

Så alla ni som skall tävla, ANMÄL ER! och ni som ska köpa biljetter, detsamma till er. Gör det så tidigt ni kan, det är ett gigantiskt tryck på tävlingarna nu och det är först till kvarn!

ARNOLD CLASSIC OHIO

Innan första tävlingen här i Sverige i vår så kommer jag faktiskt att vara iväg på en annan stor tävling, Arnold Classic, för att peppa fram och stödja Kristian som skall dit och tävla !!! Han har blivit inbjuden för att tävla i Styrkelyft och även Jenny Adolfsson har blivit inbjuden att tävla. Så det kommer bli fantastiskt kul att åka ned och se dessa grymmingar lyfta! Tävlingen kommer att vara i Ohio Columbus vilket blir första gången för oss där nere. Ni kan följa deras resa på deras respektive bloggar Kristian Jenny

jenny Slkristian SL
Dessutom kommer vi passa på att åka ned och ha lite semester och verka av NY, bila ned till Columbus, och sedan flyga till Miami och chilla sista veckan 🙂 Detta ser jag fram emot massa… vara alldeles för länge sedan jag var i USA 🙂 Ska bli superkul !!

 

Nej man får passa på att ta sig ut i det fortsatt fina vädret och njuta av en promenad till gymmet!!
Nästa gång vi hörs är jag nog inflyttad i 08-land ! 😉

Ha en fin Söndag !

 

Kramar

1450696_10152656138464067_1964079407013585571_n

 

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+