Nyinflyttad nollåtta och snart dags för första tävlingen för i år !!

Michaela Augustsson —  4 februari, 2015
4 februari, 2015

Hej

Nu ligger jag här i Sveriges huvudstad och finner mig nya miljöer, rutiner och liv 🙂
Flyttade under en del kaos i Lördags, ur lägenheten, åka med storsläp genom ett snöigt Sverige från Göteborg till Stockholm med maxfart 80km/h. Tog sin tid minst sagt 😀 Sprang fram och tillbaka med massvis av lådor, var ju bara jag och Kristian som skötte hela flytten själva. Tur vi hade lite Power tuggumin 😉
Och det kanske var bra iofs, då jag inte tränade på halva förra veckan. Dels för att jag har något i kroppen som påverkar mig (har det fortfarande 🙁 ) och dels då jag haft mycket att göra med flytten och avsluta saker i Göteborg med jobb och vänner!

flytt

Hade en liten hejdåförnu-middag med fina vänner i Göteborg på fredagen vilket jag är väldigt glad över att vi hann med! Däremot var jag så otroligt besviken på restaurangen som vi käkade på. Detta ar varit en av mina favorit restauranger länge där jag tidigare ätit en av Göteborgs bästa burgare och var supernöjd med både service och mat.
”Grill Grotesque” gick tyvärr från toppen till botten iochmed detta besök då vi precis innan beställning fick reda på att de för 2 v sedan bytt ut sin nötfärs burgare mot…… SIDFLÄSKburgare… Wtf!? Besvikenheten var total bland den dåliga servicen hos mitt gäng och mig, burgardrottningen. 🙁 Sorry about that dudes, beställde in en hjortfamilj för gänget som fövisso smakade bra.. men fortfarande besviken.

Kristian som aldrig kommer att dö nyfiken var förutom hjortfamiljen var tvungen att även ta in denna burgare bara för att se till att vi faktiskt inte missade något med vårt val.. Det gjorde vi inte kan jag säga!
Jaja så är det ibland. Synd bara för denna annars riktigt bra restaurang gjort sig ett ordentligt nedköp vad gäller både matutbud och service.

Sen åkte vi som sagt HELA Lördagen till stockholm. nu har man ju äntligen hunnit landa lite, stuvat runt sina saker och börjat finna sig till ro med att Stockholm kommer att vara nya hemmastaden 🙂

Vi åker ju som sagt till USA 27 >Feb ned till Arnold Classic Ohio där tävling väntas för Jenny och Kristian och sedan även lite semester

🙂  dagen vi kommer hem sen kommer vi att få tillgång till vår nya större lägenhet, Det kommer bli supernajs! Äntligen lite space igen, var ett tag sen när man senaste åren bott i studentlägenhet och etta 😉

samenwonen-home-together

Styrkelyft för hela slanten
Ja så känns det som det varit nu denna vecka. Jag har försökt att få kroppen på banan igen, lagt allt fokus på att se till att sätta lyften och känna att jag kontrollerar de vikter vi funderat kring.  Det har gått bra tycker jag, har inte tappat så mycket i styrka trots obalans i kroppen,
Vi har ju som jag tidigare nämnt valt att gå på säkra vikter, vilket betyder att jag skall satsa på att få godkända lyft, t.ävlingsvana och med vikter jag kan hantera.
Min allra första tävling, känns pirrigt 😀
Men samtidigt fantastiskt odramatiserad. Vilket är bra för mig, det är ju ett av mina mål i år. Att försöka inte stressa upp mig så mycket inför saker som inte skall vara krav, utan bara kul tävlingsmoment. 🙂 Och oavsett förutsättningar gå in och göra det bästa jag kan med det jag har just nu !

A.. så är det.. och denna vecka har jag bara varit inne och utfört ingångslyft, känt på vikterna igen. Funderat lite kring vilka vikter jag vill lägga mig på. Konsulterat och coachats av proffsen 😉 Tränat på signaler, positioner och utför alyft så tävlingsriktigt som möjligt.
Jag har tom redan testat lyfta i trikån 😉 Detta gjordes igår då vi åkte ut till Täby AK och gjorde lite ingångslyft i bänken. Den är sexig värre, döljer inga skavanker och är otroligt klädsam 🙂

Bild på gänget (Dock saknas Sanna jakobsson som här är fotograf som också hon gör sin debut i helgen i SL) som lyfte runt lite igår 😉

trikå täby AK

 

Nu ska jag ladda lite till här sista dagarna innan det är dags att kliva upp på ”flaket” and lift heavy shitt up and put them down again 😉
Lovar att uppdateringar kommer under själva tävlingsdagen där ni direkt kan följa mig via instagram: michaelaaugustsson

Och vad gäller säkra och tunga lyft vill jag bara påminna er som inte redan varit inne och läst artikeln om Marklyft som släpptes under fitnessfestivalen i vår Bodyscience Magazine, detta finns även i webbtidningen där jag även finns med och ger tips och trix gällande träning, övningar rehab och prehab 🙂

http://www.bodyscience.se/

loggo_002

 

 

Ha de gott !!

 

// M

10364150_10152200945094067_2196786704286376409_n

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+