På väg till Skåneland

melinda —  9 maj, 2015
9 maj, 2015

Sitter på bussen på väg till Skåneland. Åkte först och främst för att fixa håret hos Eva Andersen på Ivan Selemba. Så jäkla bra är hon. Ingen annan får röra mitt hår. Sååå många frisörer som förstört det och nu har jag hittat rätt.
Har flera vänner som börjat gå till henne, alla stannar. Så ring henne om ni ej hittat någon frisör eller inte är nöjd med eran.

Har just nu Body radio i lurarna. Jag är så otrolig tacksam för Body radio och Tyngre podcast. Tyngre lyssnar jag ALLTID på när jag har mina tidiga morgnar på jobb. Då sitter jag kl.05 på trucken. Tyngre är det som får mig att jobba på och tiden springer iväg.
Hade själv veelat ha en pod, fasen vad kul. Jag som är extremt duktig på att babbla. Problemet är att jag har inget ämne att prata om är inte skillad på något speciellt. Haha. Kan definitivt inget tekniskt.

På tal om annat. Så vägde jag mig i veckan. Som jag skrivit innan har jag höjt medvetet mitt kcal intag för att ihop kunna börja diet högre än innan. Men OMG, jag vägde 60kg.. Ok lite mer jag ljög. 73,8kg . Aldrig vägt så mycket. Fick en chock då jag absolut inte känner mig som en 74a. Jag brukar ligga på runt 68 off. Hoppas där också ligger något mer muskler. Men nuu ska jag sakta börja droppa. Vägde mog igår och är nere på 73,3kg. I Juni är det diet start. Woohoo!! Ska bli sååå jävla bra!! Så taggad och hungrig för scen. Dessutom världens bästa coach brevid mig. Min sambo @dannefitness.

Let’s do this

Kommentarer

kommentarer

melinda

Posts Google+