Min andra styrkelyftstävling, och kvalad till SM =)

Michaela Augustsson —  20 maj, 2015
20 maj, 2015

Dålig uppdatering = mycket händer.

Lite så brukar det se ut i mitt liv, massa som händer och prioriteringar är det viktigaste. Därmed är det vårt att uppdatera ordentligt på alla ställen.

Men i sammandrag kan man säga att mitt liv ser ut som sådant: Jobbat och varit med på nästan alla vårtävlingar under vårtouren  Studerar en kurs i Idrottsmedicin och Idrottsrehabilitering i Uppsala nu under Maj, Börjar nytt jobb i Juni, har tränat inför en ny styrkelyftstävling, skadat mig veckan innan tävling:(, Bestämde mig ändå för att tävla och kroppen ställde upp, min andra styrkelyftstävling och jag tar kvalet i Sundsvall och direktkvalad till SM !!!!!! =)

Så nu verkar det inte bättre än att jag kommer att satsa inför 2 SM i år 🙂 Först ut då Styrkelyfts SM i Sundsvall första helgen i Juli.  Sen fullt jäkla ös mot Athletic Fitness SM i Alingsås 12 september 🙂 :). Fick frågan om det inte krockar med varandra…  Nää bara dubbelt så kul, och dubbelt så jobbigt, hah.. Rockn Roll helt enkelt 😉

Som ni har förstått och ni som har följt mig genom åren så har ni sett att jag hittat till mitt rätta element när det gäller träningen, att få prestera, på olika sätt med med samma inställning jag alltid haft. Träna hårt, tungt och smart ! Och styrkelyft är verkligen en riktig trigger i min träning. Teknik, tanke och balans i träning och  belastning. En bonus är ju att basövningar är bästa sättet för muskelutveckling åxå 😉 därmed går de ju hand i hand med att fortsätta framåt med fysiken åxå 🙂
Att dessutom tävla i en fitnessgenre som kräver fysik, prestation passar mig som handen i handsken. Det är liksom upp till bevis och mätbart varje gång.
Att det följer lite högre krav på prestationssporter hör ju till, det är bara något jag försöker balansera och fortsätta liksom tidigare, att utmana mig själv och krossa mina egna rekord och inte stirra mig så blind på alla andras bedrifter 🙂

Nu har jag iaf gått in i en ny satsning inför Juli, med en toppingsperiod inför Styrkelyfts SM och försökt hitta ett optimalt upplägg för att kunna underhålla chins och dips också 🙂
Jag hoppas jag lyckas för just nu är jag supertaggad inför att kunna gå upp på SM och prestera ytterligare lite bättre.
Som en extra boost och så jag ska bli extra stark så har det införskaffats i nya snygga bälten från Wahlanders då det krävs att all utrustning skall vara internationellt godkänd… Och det passar väll mig alldeles utmärkt dont you think? 😉

11264030_10152901764704067_7843812565189268419_nSå fina kärleksbälten i lyftartecken 😉 hehe… Kommer ju även att vara Kristians nya bälte inför hans Styrkelyfts VM som nu närmar sig med stormsteg i Salo, Finland 12 juni!! Hejja Hejja Hejja!!
Det blir nog riktigt najs att åka ner och se alla världslyftare på plats. Snacka om motivation! 🙂

Här nedan ser ni mina sista lyft från tävlingen i Sundsvall där jag kvalade in till SM i -63kg klassen, varav 2 nya personbästa sattes i både bänkpress och knäböj. Och detta enbart i mina andra styrkelyftstävling… Det känns motiverande 🙂

Squat 117,5 kg
https://www.youtube.com/watch?v=_3MBL1xXciA

 

Benchpress 77,5kg
https://www.youtube.com/watch?v=_av50ikCALo

 

Deadlift 140kg
https://www.youtube.com/watch?v=TeSjJ12Y0E4

 

Träna hårt träna smart, så hörs vi snart!!! 🙂

Kram

/ M

11188398_10152865139279067_5053662336870321396_n

 

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+