Från en storstad till en annan ! =)

Michaela Augustsson —  11 januari, 2015
11 januari, 2015

Hej !!

Ja.. nu har jag bott och verkat i Göteborgsstad i nästan exakt 1 år.  =)
Det har bjudit på  massa nya intryck, nya människor,  nytt jobb, nya utmaningar. Jag följde min magkänsla och ville upptäcka denna mysiga trevliga stad. Och det har jag gjort!  Men nu var det tydligen dags att röra på sig igen 😀
Haha.. ni som följt mig ett tag vet att jag nu flyttat  3ggr sedan 2013 och bott i 3 olika städer sedan Juni 2013 😀 Omväxling förnöjer?
Nu är det iaf dags att återigen låta den rastlösa delen av mig dra iväg på ytterligare utmaningar och nya erfarenheter genom  att dra till vår kära huvudstad Stockholm !

stockholm

Det var inte planerat att göra en sån kort visit i Göteborg, men ibland tar livet lite annorlunda vägar än man kunde ana, eller kontrollera 🙂 <3 Så nu kommer jag att innan Januari är slut ha tagit mitt pick och pack och återfinnas i Stockholm!
Det är lite pirrigt, det är lite spännande, det är lite ont i magen känsla med frågetecken och gå vind för våg i vad som känns bra i maggropen! Och why the hell not?
Jag har gjort det förut, flera ggr. Utmanat mig själv i att resa, både i abstrakt och bokstavlig form, utan att planera eller spika allt, med enbart en bra känsla i mig och med nyfiket och drivet sinne i att göra nya saker, testa nya vägar och driva mig själv framåt mot de mål jag sätter.
Det finns en sak man alltid kan vara säker på. Det löser sig alltid, på ett eller annat sätt … så kommer det lösa sig 🙂 Och beroende på vad du gör det till så kommer det finnas olika vägar dit 🙂

7Yem8d4

Jag har också sedan tidigare inte haft den bästa av erfarenheter eller uppfattningar om Stockholm. Jag har varit en av alla dem som enbart sett den del av turist Stockholm med all sin stress, knökade gator,  ”håll-höger-i-rulltrappan-idiot!” och känsla av att vara ensam bland tusen 😉
Men senaste året har jag också blivit mer introducerat för Stockholm på ett helt annat sätt, med flertalet smultronställen, en del av Stockholm som jag mer kan identifiera mig med (uteslutande Söder 😉 ) och jag ser alltid på nya platser med öppet sinne och positiva möjligheter.

Visst kommer jag att sakna en hel massa i Göteborg. Alla mina vänner som bor här :(, mina arbetskollegor, mina patienter, Liseberg ;), spårvagnar…. (Hell NO ) ;). Och vem vet, kanske jag kommer tilbaka igen, tidigare eller senare… nån gång eller aldrig… Det jag vet är att jag ändå kommer spendera endel tid i Götet oavsett om jag inte bor här med diverse projekt och för att vara med mina vänner 🙂

images

 

 

 

 

Jag kommer att söka jobb som sjukgymnast väl på plats. Jag har redan sökt endel kurser som jag kommit in på och är superspännande inför. Mer kunskap och erfarenheter att lägga i bagaget för att komma framåt och bli mer konkurrenskraftigt, påläst och lärd 🙂
Nästa kurser kommer att fokusera på idrottsmedicin och idrottsrehabilitering samt kinematic och biomekanik…. *gulp* japp, tungan rätt i mun och ta sig an sina största utmaningar (tycker inte biomekanik är särskilt sexigt intressant 😉 )

 

Såååå…. Stockholm, hoppas ni tar emot mig med öppna armar, för nu slänger jag mig ut!
Alla mina vänner därborta! Boka upp en fika eller 3 med mig inför våren och mina träningsgalna vänner…. Jäklar vad mycket kul vi ska i gymmet och inför 2015 träning och tävlingssatsningar !!! 🙂

Vi ses!

Kramar
// M

 

Kommentarer

kommentarer

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+