MMSports Teamträff #TheProject och Göteborg!!

Michaela Augustsson —  4 november, 2013
4 november, 2013

Hej på er!

Här sitter jag… åter igen vecka ny vecka och jag har knappt hunnit med att reflektera över denna föregångna ju, så därför gör jag det med er. =)

25 Okt styrde ju jag min kosa mot Gbg och MMSports! Skönt att komma iväg ett slag, och syftet var att åka för att checka upp på Coach J diet, med fettmätning och kostrevidering igen !
Var sjukt imponerad över hans resultat på denna korta tid.
Hade droppat riktigt bra på alla mätpunkter nästintill formen var tightare och fastare med ändock enbart knappt 2kg ned!

Efter denna mätning kom vi överens om att testa slänga om allt!! Vända på ett helt koncept vi kört efter förut under en längre tid.. varför?
För att testa nytt, utmana, utvärdera och hitta än effektivare metoder, eller förkasta nya röb.  Utgå från några nya studier som utförts, testa att förlägga Största målet mat på morgon och sedan ha det mista intag mot eftermiddag/kväll- i detta upplägg enabrt proteinpulser. Dock väljer vi ju då också att förlägga träningen i samband med detta matintag, och dessutom gillar Coach J att träna på morgon (folkilsk i eftermiddags-ruschen 😉  inte så konstigt med så mycket folk som väljer att trängas på samma pluttiga plats efter jobbet). Så det blir intressant att se hur det svaras på det.
Dessutom höjs nu också det totala kaloriintaget och då främst iform av kolhydrater som sakta införs igen för att ge mer ruljans på kroppen coh låta muskelcellerna stimuleras optimalt nu i samband med hypertrofi-tränings upplägg.

Fettmätning, punkter och skillnaderna på cirka 3 v

Ni kan läsa mer om hans exakta kostupplägg just nu och hur det fungerar med att ha slängt runt med både träning och kostintag på dygnet på hans blogg HÄR

Dessutom hade Kristian Sewen, styrt upp lite Teamträff för AF-atleterna på SATS Eriksberg. Givetvis ”häng(D)er jag på och suger i mig alla tips och trix och inspiration de har att bjuda på! Var mycket matnyttiga tips framförallt på teknik, att effektivisera. Och saker man inte alls själv tänker på man gör!
Tänkte jag ska lägga upp en film snart om hur det ser ut och hur skillnaden blir. Tänker i detta fall främst på dipsen som var lättast att rätta till, slappna av mer i höften och möta dipsställningen med bröstet istället för att hänga i axlarna! svårt att förfklara men egentligen handlar allt om vinklar, biomekanik och momentarmar =)
Vilket blir logiskt när experterna väl säger det !
Iaf så fick jag jag mycket tips och trix som gjorde mig än mer motiverad att fortsätta kämpa på med ”päronhänget” 😉
Det såg förövrigt riktigt bra för flertalet som var med, Alla som var med gör sin debut nu i dec, så himla kul att se att intresset bara växer och växer! =) Hejja Hejja 🙂

"Päronhänget" som kommer bli grymt mycket bättre med rätt träning! ÄLSKA UTMANA SIG SJÄLV 😉

Dipstekniken kommer också bli grymmare, BAM BAM strong triceps lift that booty up 😉

Har nu fått hem Powerbands från MMSports! De kommer hjälpa mig i chinsräcket med explosivitetsträning ffa allt. Blockträning , olika delar för att bygga upp en grym helhet i utformandet sen. Har fått grym träningshjälp och tips även privat så det här kommer bli kul att kämpa med framöver 😉

Grymma Powerbands med olika styrka i elastisitet och utmräkt utformade föra att använda i chinsräcket. I mitt fall för att träna explosivitet och hjälpa några extra reps när päronhänget träder in 😉

I samma paket fick jag också nya grymma sköna mysisbyxor med snyggaste MMSPORTS heavy cotton brallz . Loookilooki, äntligen tillbaka i strlk xs som passar this booty perfect 😉

Supermysiga för gossiga myskvällar, som överdragsbyxa till träning eller som träningsbyxa =)

Nu är det dags att ta igen lite sömn från ytterligare en späckad helg 😉

Men i veckan är det dags att komma igång med WARZONE again. Kriget mot mig själv och mina resultat på gymmet. Yezzz Yezzz.. Lets do!
Är ni med mig!? Lets goooooo… !

Kram

// M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+