#TheProject

Michaela Augustsson —  1 oktober, 2013
1 oktober, 2013

Heeeej.

Sa ju att ni skulle hålla ögon och öron öppna efter inlägg (i helgen.. harkel, ja veet) och nu kommer det. Men eftersom jag själv har haft häcken full både under helgen och de första dagarna här nu iform av Jubileumsfest Värmlands Landsting 150 år, förberedande inför sjukgymnastdagarna som jag sticker på imorgon i GBG  Svenska mässan samt direkt över på Fredag till Västerås och Fitness SM !!! Fullspäckat schema  med massa skojj, men även en hel del planerande och arbetande:)
SÅ… eftersom jag  vet att någon redan gjort ett utförligt (eller t o m  2) inlägg om vad som komma skall och vad det är jag ska förtälja så länkar jag direkt till denne någons sida 😉

https://team.mmsports.se/joachim/

Eftersom jag alltid kör på utmaningar är detta inget undantag, utmaning a la grande!! Jag ska nämligen ha min egen coach , Sveriges guru inom fitnessbranschen avseende kost och träning, en av mina bästa vänner och en av mina största inspirationskällor till ambitiös och kunnig människa.. Ja listan kan göras lång.
Det mest väsentliga är ändå att han nu inför nästa år vill komma i sitt livs form (lagom till 40års krisen 😉 höhö… ) Och vill att jag, JAG, skall vara den som håller i pekpinnen när det gäller kosten framförallt, bolla tankar ideer, och testa upplägg och samtidigt fortsätta mitt lärande inom detta ! Crazy Cool :) Som sagt ta en titt på vad han själv skriver..

Lets get the BeastMode ON again J !!!!!

Foto från Mars 2010

Han håller förövrigt på med en detox nu första veckan, bort med alla gifter som koffein, färgämnen, sötningsmedel..
Ja jag är då inte avundsjuk, för det är det som får mig att gå runt nu tror jag, vilket påminner mig om att fortsätta packa inför morgondagen …. :/

Och just ja.. Det var min födelsedag idag med.. Nu är jag närmare 30 åxå (26 faktiskt..knappt.. )…  #nocomments
Och jag vill tacka för era alla fina grattishälsningar till mig heeeelt galet vad mycket kärlek ni ger mig därute, hoppas jag kan bidra med ens ett unn tillbaka av allt ni ger mig !! TACK.

Vi syns väll på SM? You know where to find me !!
MMsports montrar och Reppower är svåra att missa ;)!!

Krrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam till er 

kommentarer, 642 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+