Allt det där jag gör när ni inte vet :)

Michaela Augustsson —  26 september, 2013
26 september, 2013

Hej på er. 

Ligger utslagen i sängen och kroppen säger till mig att det idag är träningsledigt.  Jaha säger jag, ligger kvar klappar mig på magen och tar tag i allt det där som mitt dygn annars är för kort för! 😉 Bra va! Aldrig kan man bara va… 😀

Såhär ligger det till mina vänner…. JAG JOBBAR HJÄRNAN AV MIG!! (hade vart bättre om jag jobbat röven av mig;) )
Jag har verkligen ett fantastiskt jobb trivs som fisken i vattnet med mina kollegor, lär mig massa saker varje dag, är alltid vetgirig, har fantastiskt pedagogiska kollegor med stor kunnighet och erfarenhet.  Men jag går också med ständig känsla av att jag inte riktigt hinner med, att jag inte riktigt ngn ggn är klar, eller har läst på tillräckligt, förberett mig tillräckligt, Överhuvudtaget är klar för dagen TILLRÄCKLIGT! haha.. Något otillräcklig helt enkelt.. Och då jobbar jag bara 80% för tillfället (ska upp till 100% nästa vecka, Gulp*) .

Detta fenomen är inte nytt för mig, spelar liksom inte så stor roll vad jag tar mig för har jag märkt, jag är otroligt ambitiös, kontrollfreak och ödmjuk inför mig själv och min kunskap och överarbetar mycket.. framförallt i början med allt nytt och så såklart.. .. Men jag blir lite trött ibland, med att försöka hinna med allt 🙂
Jag vill ju så mycket jämt, på alla plan 🙂 Så alltid är det ngt som jag känner jag missar, eller måste prioritera bort.. och jag gillar inte sånt, jag vill klara allt.. (som vanligt #superwoman)

Super-sjukgymnasten som försöker strävar och vill… så mycket =)

Har hållt i med mina morgonpromenader innan jobbet (trots ökad kyla nu;) ) och blir så mycket piggare på jobbet av dem, och får se så fantastiska mornar nu på höstmornarna så jag kan leva på bara dem heeela dagen 🙂

Fantastisk start på dagen =)

 

Vackra höstiga Karlstad.

Jag går alltid mot ljuset.. så mycket trevligare så =)

Vackert =)

Utöver detta så har jag också påbörjat ett sidoprojekt, som jag velat haft tid för (och fortfarande behöver mer tid för att kunna göra allt jag vill;) )…. Något som många av er också väntat på och tillfrågat om sedan tidigare 😉
Vad tror ni? Jaaaaajjjemeeeen .. Har börjat ta mig an klienter i kost och träningsprogram till viss del !!!! Woop Woop…!!
Hittintills mycket begränsat,tillföljd av tidsbrist =(
MEN med det announced kommer ett otroligt GRYMT och galet roligt och komplimerande Projekt ta sin  fart i helgen … Detta får ni bara inte missa ! Det är helt sjukt bra, där både panik och nyfikenhet, utmaning och  kompetens ställs på sin spets 😉 haha… Jag lovar att hinta mer om det när det är pågång. DONT MISS IT!

#MyWayOfFITNESS

MEN, vill man så kan man , och jag  får det att funka (för det mesta iaf 😉 ) Min träning gå wallalaaalwooomm BRA, så förbaskat stark och har bra energi på mina pass.  Det är kul, det är fokuserat och det SYNS! Jag ser ut som en kött-babe fick jag höra.. hmm.. 😀 haha.. jag tar det som en komplimang då jag vet att jag blivit bitigare (mer vikt men också annorlunda träning!
Tror chinsen gett resultat i bredare rygg som ger visuell anspelning till ”köttet” 😉 )
Det går bättre och bättre också, chinsen trilskas med mig, men jäklar i mig jag trilskas tillbaka, och blir starkare =) , detsamma gäller dipsen!
Jag har lagt in nu senaste veckan mer och mer rodd också… hmm..  det går bra det med, jag blundar och ror.. och svär nå fatalt!
Är ofta så löjligt trött, kör mina roddpass hittills alltid sist i mina träningsupplägg och varierar mellan att ro 1000m (utan att ro allt jag kan, mer se var jag ligger vid ett jämnt tempo jag klarar av) och med intervaller 30/30 på full  ÖS!  Hittills 8st- ska köra 10 nästa gång (trappat upp från 5 set till 8 set för att jag har löjligt flås och krampar arslet av mig 😉 )

Däremellan leker jag loss (BOSS) med det mesta andra också, Böjj givetvis stående, mycket knäkontroll, pre-hab övningar och även ett och annat gruppträningspass.
Det går vilt till på alla håll med andra ord, så kroppen är mycket trött emellanåt 😉 Men jag har superkul, hittar massa ny inspiration och övningar i gruppträningen, kondition genom detsamma och utmanar mig precis som vanligt på allt det där jag suger på 😉 Jag gillar att ta mig själv ned på jorden när det gäller träning, och göra sådant man inte är bra på, för att bli en bättre helt enkelt, och att testa sig, ha kul och VÅGA var kass 😀 inte så farligt faktiskt, mer bra för egot än tvärtom enligt mig!

Styrkedipsen går bra, lätta treor på extra 20 kg =) högrepsen ökar lite lite åxå 🙂

Chins och axelpass innan årets första Combatpass… rekommenderas kanske inte 😉 Mina grymma MMSports Combat lindor ftuffade till mig iaf, de hittar du här

"Kött-Babe"?? haha.. lovely! Ändå har jag gått ned 3kg sedan jag skrev till er gällande vikten sist .. dock utan särskilda restriktioner eller ansträngning 🙂 Så det känns bra, jjag trivs med mitt "kött" och kurvor 😉

 

Och NU, efter en lång dag på jobbet, har jag jobbet med mig hem, dags att byta anfallsvinkel 😉
Men  först en iskall promenad för att rensa skallen tror jag (tror jag , min ambition;) )
Hörs i helgen Rockstars!;)

//M¨

Hinner allt med en och annan lunch-date emellanåt också, det måste man se till =) Vill därför tipsa om Karlstads Söta Grodan ovanför Åhlens som var nytt att testa för mig i veckan, SuperGoda och fräscha och tillräckligt STORA sallader!! ÄNTLIGEN 😉 Try it you like it;*)

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+