Fullspäckad MMsports helg och Bodyscience träff =)

Michaela Augustsson —  3 augusti, 2011
3 augusti, 2011

Heeeeeeeeeeej!
Som jag saknat att kunna sitta ner och ha tid att skriva ett inlägg..
Som ni säkert räknat ut har allt banne mig gått i ett… Fast till största delen positivt!

Efter att vi varit på Jockes lantställe och samlat energi så begav sig bilen mot gbg och Bodyscience teamträff och träffade Bodyscience challenge 2011 deltagare för första gången!!
Supertrevligt och Fredagskvällen avslutades med hela kärngänget på mongoliska Bamboo och  buffè … Yeah 😉 !! Underbar mat och underbart sällskap, nothing more to wish for .

Lördagen var det ju dags för MMsports årliga brännbollsturnering i Slottsparken! SÅ jäkla kul, och vädret var kanoners, strålande solsken och massa lag anmälda… Vi taggade till tusen väl på plats med vårat lag ” Talangerna”
Inte illa pinkat ( och absolut inget någon kunde tro vid uppvärmning eller ens vår första match ) tog vi en delad tredjeplats ( Med andra ord tog vi brons… säger jag iaf 😉 )
NÖJD NÖJD NÖJD.. Med jordens träningsvärk och en liten muskelbristning i ljumsken dagen efter var jag fortfarande NÖJD 😀 haha.. kostar att ligga på topp!

Vårat lag "Talangerna"… gissa vem som var solklar lagkapten 😀 ( självutnämnd iofs )

Gick givetvis ut med inställningen… Naturtalang….. 😀

Fick mig ett abrupt uppvaknande när jag skulle ut och slå några uppvärmningsbollar !!!

 

Hmpf….! Mitt ego fick sig en törn 😀

Tog igen det med att springa snabbt istället ( Därav den grymma träningsvärken och sträckning i ljumsken, haha )

Ja jisses vad vi sprang alliihop! Bra Cardio intervaller 😀

Som lagkapten tog jag mitt ansvar på fullaste allvar ( tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna ) och berättar nog här för domarn hur han BORDE döma!! haha…

 

Ja det var fullt ös på brännbollen och alla var glada och nöjda! Solen sken och Lelle och Olle på MMsports styrde upp allting riktigt bra ! Vi fick goodiebags med diverse gosaker i för spelarna som varit med =)
Celsius var också där och delade ut lite ”go dricka” som man inte torkade ut!!  (De flesta trodde att det var pga dem jag hade sån fart i benen… mycket mycket möjligt 😉 )  Suveränt!

Cissi och Roddy lyste ikapp med solen då de satt och kollade på brännbollen.. Erik ( deltagare i Bodyscience Challenge 2011 ) är även en av utmanarna i höstens Gladiatorerna ( Missa ej att kolla in detta då jag hört att han får galet med stryk;) .. haha ) träffade sina vänner under mer ”vänliga” former :) Snällt av dem att inte mosa dig igen då Erik!

Efter brännbollen blev det efterfest och mat buffe… ( som man älskar dessa buffer med fräsch mat, alltid lika genomtänkt då många som är med och deltar ofta går på diet, eller tänker på vad man äter, så mycket kyckling, potatis, sallad och frukt!! Nam nam)

Mat mat mat… man ser hur det riktigt "lyser" i ögonen på Erik och Stina av att få äta nått annat än sin vanliga dietmat! hah..

Ja vi hade riktigt trevligt och det var kul att få träffa alla gamla och nya ansikten i team Bodyscience!!

 

Tack till alla er som var där, ni som gjorde det möjligt, MMSports, de nya Challenge deltagarna, som jag kommer göra resan tillsammans med som stödcoach, Team Bodyscience, alla andra härliga lag och supporters under dagarna och vill avsluta med ett STORT tack till Stålmannen som för 20 kr lät Stina och Niklas daska till han där bak :D… hahah

Stina daskar på rejält 😀

Niklas ser otäckt nöjd ut… Antar att Stålmannen inte kunde sitta på flera dagar efter att Mr. Bicep daskat till han !!

 

 

Sådär! Mer bilder och berättelser om helgen kommer framöver! Det blev ju såklart en hel del träning som dokumenterades och måste visas. Men det tar vi en annan dag… Nu.. sängen! :)

Nattinuffsan peeps *

// M

 

kommentarer, 371 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+