Mer bilder, Mer att berätta, MER att ge =)

Michaela Augustsson —  6 augusti, 2011
6 augusti, 2011

Tjohej faderallanlej….
Ytterligare en dag av jobb avklarat, härlig fika/lunch med go Linus och sedan bullkalas med personerna på stödboendet! En mycket trevlig Lördag snart till ända.

Hade det ruskans trevligt hela långa dagen igår med, det är mycket som going on nu alltså, fart och fläkt mest hela tiden. Igår var jag ledig, men ikke sa nikke ( eller rättare sagt väckarklockan ) när det ljöd kl 07.30 och det var dags att packa sig iväg mot el stockholmo! 09.00 satt jag på tåget och tuffade framåt medans jag slipade till mitt nya träningschema tillsammans med Coach Jocke (kommer uppdateras inom kort) samt i stora drag tänkte igenom mitt nya dietupplägg som smygbörjas på i nästa vecka =)
Det känns grymbra och jag känner mig redo att köra igång med målet insiktat, och har så mycket mer att ge! Thats a good feeling*
Aja, det kommer bli bra iaf. Nu nog om mej..  Fredagen handlade nämligen om vårt nya lilla tillskott i  Bodyscience  familjen.
 Sanne Åkerstrand ett litet energiknippe som mötte upp oss glad i hågen och jättemotiverad över att få vara med och att få ta sig igenom denna resan!! (Man vet precis hur det kändes, alldeles gaaalet taggad är man! Känns skumt att tänka på att för bara 1 år sedan var det jag som satt där på andra sidan av det bordet och ställde alla frågor 🙂 ) och tillsammans gick vi igenom både kontraktsskrivning, fettmätning, frågor och för att senare avsluta med introduktionspass helkropp på SATS medborgarplatsen ! En tjej med grym vilja som kommer att göra bra ifrån sig !!

Jag och Sanne under kontraktsskrivningen… tummen upp och välkommen i busligan Bodyscience Challenge 2011 =)

Inget helkroppspass är komplett utan Knäböj!! Det ÄR plågsamt med knäböj a la Coach Bartoll. Men det är lika bra att lära sig den hårda skolan =)

Mig kan han dock inte skrämma i knäböjen längre.. jag ryter bara tillbaka och gå in och kör några set och skriker så han hör att JAG ÄLSKAR DET, och hoppas på att slippa det i nästa träningsupplägg, 😀 setade från 20 kg och stannade på fredagen på 110kg a 5 reps!

Alltid skönt med experthjälp, jag vet hur mycket man uppskattar det !

Jag discotränade givetvis runt och visade endel övningar för Sanne. Lite mage e alltid gött 😉

 

Jag är superladdad inför Athletic Fitness SM i Karlstad till helgen också, dels för att det är många från teamet som skall tävla så vi ska upp och hejja och hjälpa till, dels för att vi drar ihop Bodyscience Challenge teamet igen för en träff i Karlstad och dels för att det är på hemmaplan för mig 😉 Känns alltid kul när man kan visa staden och har koll  (händer inte särskilt ofta att jag har koll på speciellt mycket annars 😀 )

Kommer bli ett grymt SM med  många grymma deltagare, så ta er dit vettja.. även SM kval i BodyFitness och Bodybuilding så det finns en hel del att se på 🙂  ( Och jag kommer ju vara där, haha )
hejja hejja heeejjjja och kör hårt nu sista veckan mina Bodyscience team-mates som skall upp och kriga den 13 Augusti i Karlstad!

Idag är det träningsledigt för mig och jag tror jag bara ska mysa hela långa kvällen ( jobbar imorgon med ). Ska nog t o m unna mig lite plockgodis och popcorn!  Är ju fettmätning imorgonkväll inför dietstarten 😀 haha.. älskar när man är fylld av vätska och vågen slår runt av vikten!! man får så bra siffror då :D…. !! hehe..

 

Avslutar med lite  bilder från lantvistelsen i Arboga ( eller utanför för att vara korrekt och Jockes gård hette Sand 😉 )

Tog med grabbarna på en "liten" promenad…. 1 mil senare kom vi hem igen.. they loved me <3 😀

hehe.. gissa vem av Niklas eller Jesper som inte riktigt var förbered på en långpromenad? 😉

eftersom Celsius Jesper hade med sig "ett par" burkar så var ju jag hyper största delen av vistelsen, som vanligt ! =)

 

Sa ju att det med all säkerhet skulle dras släde 😀

Niklas verkade inte tycka att det var nog tungt, ville helst av allt hoppa på 😀

Det gick i ett och jag skulle också försöka lära dem hur man trixade (gick ju ändå i fotboll för typ.. ehhm.. 12 år sedan!! ) Blev resten av kvällen kallad Kapten träben, förstår inte varför! 😉

Vi fettmätte Niklas också… Tjockis! 😉 ( påtal om tjockis, kolla in hur min arm snarare skulle passa in på en släggkastares arm vid namn Svetlana.. haha.. skyller på fotografen, måste blivit fel ljus eller nått, hoppas jag verkligen )

 

Vi duschade under bar himmel.. Niklas ser ut att gilla det skarpt  😉

Är man på landet har verkligen "morgonstund guld i mun "alltså… Egenplockade hallon och smultron tillsammans med kvargen till frukost! Cant ask for more :*)

Det var helt underbara 2 dagar vi var där! Mer teamträffar där ute iaf !!
Ska jag lägga som förslag tills nästa sommar ;O)

Nej nu är det dags att gå och köpa på sig gottepåse !!! hihi…

Kram på er
// M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+