”Glider runt i sommartider”

Michaela Augustsson —  9 juli, 2011
9 juli, 2011

Hej svejs!
Sommaren är här med värmebölja a la högtryck… AND I LIKE IT!! som sagt  svensk sommar slår allt! Har badat , åkt massa inlines mycket sköna kvällspromenader och allmänt njuter i fullan drag av sommarvädret!! ( I samma stund jag sitter och skriver når en doft av grillat min ena näsborre från mina öppna fönster, hör ju också till…. uuuuunderbara sommar )
Har även lyckats övertala en kompis att köpa inlines, och han har nu hittat en ny religion i sina två nya bästa vänner 😉 haha… han har nog inte tagit dem av sig sen han köpte dem i förrgår…  ” Varför har jag inte köpt sådana här tidigare…” Ja det är väll en kommentar som är kvitto nog? 😀 GRYMT kul att ha någon att åka runt med! Dock är ju våra vägval samt timing kanske inte varit de bästa nyligen.. haha för er som vet vad POWER BIG MEET är  så vet ni också att det just denna helg är fullt ös medvetslös i Västerås stad! Det är första gången jag varit på det ( eftersom jag bor här nu är det svårt att undkomma;) ) och staden invaderas av gamla amerikanare bilar, fina, fula, rostiga, fungerande. trasiga, u name it, och därmed det tiodubblade antalet människor på lika många olika sätt 😀 haha.. det är en riktigt folkfest och det är jättekul att se! Dock så är det inte lika lätt att ta sig fram när detta hålls igång och alla rödljus är avstängda pågrund av bilkaravanerna och allt folk. Kan leda till viss förvirrning när alla ska åka kors och tvärs 😀 Iallafall så valde vi att efter ett träningspass dra iväg och blada ( läs ”bleeejjjda” aka åka inlines 😀 haha… ) och hade hittat en shysst slinga att åka längs med en lång cykelväg dagen innan. Sagt och gjort och vi drar iväg, för att minuterna senare hitta oss i ett virrvarr av rockabillys folk, drunken people och beskådare längs med hela cykelvägen, var liksom till att sickasacka sig fram och det kändes lagomt onödigt av oss, hahah… tillslut förstår vi att folkmassan inte kommer tunnas ut så vi väljer att korsa vägen där bilarna åker. Bara det att vi hamnar mitt i den tvåfiliga bil-karavanen och åker tillsammans med gamla amerikanare och inför alla beskådare på våra inlines… hah! Snacka om uppmärksamhetsbehov va?  Ja JISES vad fel allt blev.. men men vi bjuder på det och folket och de i bilarna verkade tycka det var kul så what the heck 😀

Annars jobbas det på och jag trivs… ni ser ju

Vissa dagar är jobbigare än andra att vara på jobbet 😉 hehe…. Ute och njuter av solen med en kopp saft och P4 Dansbandstoppen =)

Det tränas också  i vanlig ordning! Träning går riktig jäkla grymt alltså, trots mitt riktigt mastiga träningsprogram ( som jag ska kolla över och anpassa lite bättre snarast 😉 ) Körde ett killer benpass igår och körde 2 reppare på 125 kg igen känns riktigt najs och jag känner att det finns lite mer att hämta framöver 😉 körde mina rumänska mark på 85 kg a 5 reps a 6 set också helt ok. Det jag är riktigt nöjd med är att mina benpass håller bra kvalitet trots att jag kör så mycket cardio iform av inlines i princip dagligen samt promenader! Så det känns bra.. stort PLUS.

Helgen har varit grym och igår chillade vi med lite gott rosè och satt och kollade in  de fina bilarna som åker runt  nere vid hamnen! Tog en runda på uteserveringarna och sen hem i säng då man skulle upp i tid ! Idag har vi nämligen snurrat runt inne i huvudstaden och shoppat lite, men mest chillat ;)… Åt mongolisk buffe och njöt av livet helt enkelt! Fick tag på en hel del shyssta kläder på rean ( sjuk rea nu alltså, överallt! ) bland annat ett par shyssta Levis jeans, adidas träningsshorts, nike shorts och goa mjukisar adidas! Jovars, blev en ganska bra dag! Tackar vi för.

Givetivis var jag väl förbered inför resan till Stockholm! ( går ju inte annars ;p ) Dietmeal, vassle isolat, mina omega3, ALA och givetvis vatten packades med 😀

Men det tar på krafterna att shoppa :) och speciellt en sån här varm dag. Så idag blir det en tidig kväll och eftersom jag är ledig imorgon hoppas jag på fint väder så man kan åka och sola och bada och mysa. En tur på grillerna och ett grymt träningspass! Konstigt hur man varje träningsledig dag är man sugen på att träna ändå.. och dagen efter är man verkligen taggad till tusen att få gå och köra igång igen! det är verkligen något jag uppskattar att min motivation och glädje för att träna hårt och tufft varje dag, varje set, varje reps håller i sig och att min glädje för det bara växer 😉 det är det viktigaste för mig, att jag har kul och att det är något jag vill göra… Då gör man det oftast riktigt bra 😉

Så kör hårt alla därute så hörs vi snart igen..

XoXo

// M

Just me *

kommentarer, 279 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+