Man tar ett break, fyller på, pustar ut, sen kör man än mer och än starkare igen!!!

Michaela Augustsson —  4 juli, 2011
4 juli, 2011

Yoo yo yo yo
Sådär efter 2 dagar vila och konstant matintag är det dags att ta sin kolhydratladdade röv och göra ett grymt pass!! Sagt och gjort! Booooyyakaaaaajag tog PB ( Personbästa ) i Marklyft!! Säger som sagt inte så mycket ännu, men jag klättrar och övervinner min vikträdsla! Har inte kört mark frekvent eller särskilt seriöst men tar nu åtminstone 3 reps på 95 kg! Bra avancemang på en vecka tycker jag nog! En STOR anledning till att jag ökade 5 kg denna gång var att jag hade ett stabilt och bra bälte nu som jag fick hem från BodyScience Det gör vädigt mycket med core stabiliteten när man klättrar upp mot de tyngre vikterna. Då känns det riktigt bra och man slänger på lite extra 😉 NICE!!
Det var Pass 4 idag och jag hade bra vikter även på Pendley-rodden  med hantlar(20 kg hantlar ) körde strikta och kontrollerade 8:or med 2 sek toppkontraktion. Detta supersetades givetvis med älsklingsövningen Prone- Cobra ( skjuuuuuut -mig -sakta va sugig den är ) Som tar grymt bra och ger mycket bra resultat på rhomboideus!  och baksida axlar .

Pendley -rodd  med hantlar( bild från Okt. 2010 )

Prone- Cobra här med 1kg hantlar. Nu kör jag med 2 kg! Kanske låter som löjliga vikter, men testa först säger jag bara, så är man inte så kaxig sen 😉 Hat-Kärlek är vad det är !!

Innan passet var jag också förbi för att hämta ut ett paket från posten! No Clue vad det kunde vara och blev paff när jag fick ett stort paket med mig hem med referens: VIP Paket ( yeaaah… 😉 haha… ) öppnar upp och vad får man se, Superfint paket packat på ett riktigt snyggt och elegant sätt!!:)

Thanx Celsius!! =)

Ställde upp det på gymmet och visade alla goda smaker 😉 ( Vi säljer ju även dessa på gymmet ) T o m killen på  butiken där jag hämtade ut mitt paket ville ha uppgifter för att ringa och höra om han kunde köpa in till sin butik ( jag är en bra promotare alltså, utan att ens försöka 😉 haha.. ) Så tack Celsius för den fina överasskningen!!

Sen blev det välförtjänt mat när jag kom hem, fick dock snällt ställa mig framför spisen och göra iordning mat! Det blev Fetaostbiffar med persilja och färskpotatis! Går inte av för hackor ska ni veta 😉

nam nam nam nam… fasligt enkelt att göra smakar förträffligt 😉

Så nu har jag matlådor inför veckan åxå! Bra att ha eftersom jag jobbar mycket och långa dagar och varit dålig med att göra iordning mat ( läs lat 😉 ) så det blir för dåligt med matintaget under dagen. Då är jag glad att det för latisar som mig finns Diet fuel från Body Science som ger mig det jag behöver tills maten och dessutom stillar mitt sötsug eftersom smaken är riktigt bra .. Chooklaaaaaaa 😉

Älskar mitt nya jobb också förövrigt! jobbar nu på ett stödboende ganska nära mig här i Västerås! Jag hänger tillsammans med 6 härliga individer dagarna i ända och hittar på saker, går på stan och fikar, fixar mat och bakar och massa annat skojjj!
Man blir så glad av dessa  härliga människor, det mesta är okomplicerat och de uppskattar sällkapet! det gör mig GLAD! Som en mysig go herre sa till mig idag medans han strök mig på kinden  ” – Jag tycker om dig jag, du tar hand om oss och du är kul” Naaaawwwww….. Det gör att man verkligen tycker om att gå till jobbet 😉 Godingar är vad de är!

Men nu är det dags att hoppa i säng för imorgon blir det jobb på gymmet sen satsar jag på att göra minst ett lika grymt gympass imorgon igen, då styrkekomplex 1.. Bring it on ;O)

Najttii vänner*
XoXo

// M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+