Sommartider HEJ HEj, Sommartider!!

Michaela Augustsson —  1 juli, 2011
1 juli, 2011

Åhhh vad skönt! Hemma efter en veckas skön och solig semster i Karlstad :) Därav den dåliga uppdateringen! Åkte direkt efter jobbet på Torsdagen och sen var det iväg till stugan lite utanför Karlstad för att fira midsommar med goda vänner!
Alltid roligare med lite bilder så här kommer endel bilder från midsommaraftonen med lekar och ståhej 😉

Grabbarna värmde upp med fotboll medans tjejerna fixade med maten… Hur kommer det sig att det alltid blir så??? Nästa gång ska jag spela fotboll !! 😀

Mat blev det iaf, Oj vad mat det blev! Grillat ÄR Godast =)

Det var lite aktiviteter utomhus också, som stövelkastning, kubb och dart =) Så jag hade givetvis sportskorna på .. haha! Passade in bra va?  Vinnartecknet gavs åxå ( befogat den här gången tycker jag iaf ) innan vi gick ut för att spöa de andra lagen !!!

Vi hade även quizz.. Musik, Ljud quizz!! Inte min grej, posar hellre för kameran uppenbarligen 😉 Stackare som får ha med mig i laget 😀

TACK ALLA FINA FÖR EN UNDERBAR MIDSOMMARAFTON!!

Och speciellt tack till Pat och Stefansson som styrde upp med lekar och planering! Alltid lika kul och uppskattat !

Sedan var det ju suveränt bra väder stor del av veckan och jag har haft tid att njuta ordentligt och badat en och annan omgång 😉 Dock tycker jag det är så grymt tråkigt att ligga stilla i solen så jag har åkt mycket inlines, gått alldeles för många promenader ( kan man det? ) och löpt en stor del av veckan! Nästan drabbats av solsting och vätskebrist under mina utsvävningar då jag aldrig tänker på att lika långt jag åker/löper ska jag tillbaka! På det sättet är jag som en guldfisk och får alltid lägga i reserven påvägen hem då det alltid blir lite längre än vad jag räknat med, hah..  ( sen blir man alltid toanödig när man är som längst hemifrån, är inte det märkligt 😉 )
Så cardion rullar på mest spontant och automatiskt i och med underbart väder och vädermänniska som jag är så har även energin och motivationen legat på topp i gymmet med! GALET bra pass har jag genomfört och jag har varit grymt stark och höjt mig ordentligt i de flesta övningarna! Det nya träningsuipplägget passar mig prima med vissa förändringar med styrkekomplexen som kastats om ( med tanke på mitt galna benpass innan en av cirklarna med extra mycket ben i sig dagen efter, kanske inte lika genomtänkt;) haha men det fixade jag lätt genom att bara byta plats på cirklarna )
Ska skriva ner mina vikter mer ordentligt framöver men några riktigt bra ökningar är bland annat i marken ( som jag iofs är ganska kass i oavsett för att jag ej prioriterat den särskilt mycket  😉 ) där jag körde 90 kg a 2 reps a 2 set ( sista seten i upptrappningen ) Så mer ökningar ska bli när jag får lite mer styrka i ostkrokryggen 😉 haha…
Även latsdragen har höjts ordentligt, kör kontrollerade 4:or på 70 kg i de sista upptrappningarna en bra dag! Fett nice 😀  Aja, det var lite utdrag, det går bra nu, kompis det går bra nu..  helt enkelt!!

Celsius kan ha haft en viss bidragande faktor till mitt toppenhumör och energi under passen iofs, dessutom som törstsläckare under dessa varm dagar!! Livsfarligt, kommer bli som en missbrukare av koffein sen antar jag 😉 och jag som inte ens dricker kaffe, haha….!

My life as we know it… IN PINK!! =)

 

Bilder kommer nu framöver när jag är hemma igen och kan ta hjälp av min mästerfotograf Joachim 😉 ( Som förövrigt är på kick- off med Talangjakten 2011 i halmstad i denna stund!  KUL!! )
Efter all extra cardio och tid i solen samt i gymmet är min kropp galet trött, den bara skriker på alla möjliga sätt ( speciellt efter mer mat, har ätit och druckit konstant i ca 4 timmar nu 😉 Gött!! ) och passet idag liknade mer ett rehab pass än nått annat, men var skönt att ändå bara få köra igenom för att sen få min inplanerade vilodag imorgon! Ska nämligen jobba heldagar hela helgen och måste planera in träningspassen i minsta detalj för att få det att passa 😉 Men men , det är bara angenämnt att man har både jobb och att man är frisk och kan träna !!

Idag när jag brummade hem i min lilla bil ( läs farmors bil som helst ska köras i 60, kan pressas till 120 men välter typ i kurvorna vid 90.. Kastvindar har helt klart fått en helt annan innebörd när man kör en bil stor som en frukostflinga ) Så kunde jag till min belåtenhet uthämta ett STORT paket från mina underbara sponsorer MM SPORTS !!! Alltid lika kul och det är ju som att få födelsedagspresenter varje gång 😉 Här är lite av alla produkter jag fick hem

Paket a la GRANDE var det! Och postpersonalen undrade hur jag skulle få ut det genom affären själv ens ( de visste ju tydligen inte vilken sorts tjej de pratade med 😉 ) Frivände upp paketet och stötpressade hem det! haha…

Lite av produkterna jag fick hem! skall tilläggas att redan innan jag hunnit packat upp alla grejjor och lagt upp några av proteinbarsen på bordet hade jahg dessutom hunnit sluka 2 stycken!!!!! Oh My Good ( utläses "Å Maj Gååd" ) deras proteinBars är att dö för alltså, vet inte varför jag utsätter mig för att ens försöka ha dem hemma när jag vet att jag äter upp alla inom loppet av några dagar! hej tjockis! =)

I leveransen fanns bl a ett  Bodyscience lyftarbälte som kommer ge mig bra stöd inför mina tunga böj och marklyft! Så ska vi se att jag kan avancera uppåt ännu lite mer förhoppningsvis !! ser ni den svarta Bodyscience lådan åxå, hur söt är inte den då !! naaaaaaawwww…. där kan jag ha mina fatburners, omega 3 kapslar och vitaminisar ;O) Superbra!! haha..

Ytterligare en hel dag av massa bra saker! Tack och Tack MM Sports för er fina leverans !

Så nu är det nog dags för mig att sussa om jag ska orka med nått överhuvudtaget imorgon !!
Kul att vara tillbaka och det är kul att träningen känns på topp, formen är faktiskt bättre också om man får lov att skryta lite 😉 Ska försöka mig på lite formbilder framöver också så får vi väll se om det håller måttet 😉

Ta hand om er alla nu och se till att få en god natts sömn! Sen så ber vi för fint väder i veckan, Solig svensk sommar slår ju allt nämligen !!

Bisous*

// M

 

kommentarer, 256 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+