Med känslorna på utsidan…… och ett nytt träningsprogram ;)

Michaela Augustsson —  21 juni, 2011
21 juni, 2011

Hej!
Nu är v. 24 förbi och avsaknaden av sol och sommar är fortfarande ett faktum!! Gaaahhhh….!! Kom igen nu sommaren, du är saknad!! Vi klarar inte en vinter till om du inte bjuder till lite…. Då flyttar jag!! 😉

Jag har som sagt haft fullt upp genom mitt nya jobb..  Dock så har jag valt att inte arbeta kvar där efter en mycket intensiv vecka, med många intryck och  nya erfarenheter så kom jag fram till att jag inte passar för det jobbet. Det var mycket olika känslor och jag hade ett svall av känslor både upp och ner efter var dag jag varit där… Det blev lite mycket för mig!
Då undrar ni ju givetvis vad jag arbetade med..? Jag arbetade med en del mycket sjuka människor och många i sista skedet av sitt liv. Jag är duktig på det jag gör och klarar av omvårdnaden… men inte utan att bli mycket illa berörd, jag blir lite stött och tyckte hela situationen blev jobbig och lite för mycket för mig .. Men så är det, den delen av vården är inte för alla.. så är det bara! Så det känns absolut som ett rätt beslut ! Och idag ska jag till ett annat arbete och introduktion och hoppas på att det kommer bli bra och kännas bra 🙂

Trots en intensiv vecka så har jag ändå hunnit prioritera min träning! Det känns bra och jag är stark och glad på gymmet 😉
Dessutom fixade jag tillsammans med Jocke ett nytt träningsupplägg i helgen som jag kommer köra på framöver ! Kommer köra rygg och axel prio med extra inslag av mage! 😉 Jag är riktigt nöjd med det och har hunnit köra 2 pass än sålänge, TUNGT ! Men varvas med 2 pass hög reps, pulshöjande cirklar! ( Se mer under mina träningscheman)

Igår körde jag Pass 1 ( Rygg, axlar ) med mycket chins och pull ups, FY vad jag suger på det!! Och jag blir så arg så jag skakar över att jag inte är bra på det!! haha… men jag ger mig inte, då får det bli 3 chins om det är det enda det blir då! Jag SKA bli bättre, men man blir bra på det man gör så då är det väll bara att fortsätta då 😉 Jag gjorde också min första löprunda i mina nya skor igår ( äntligen har skavsåren läkt ) Jag har gått endel och åkt massa inlines men inget löpande! Så det kändes riktigt bra igår, svettig och go 😉

Oj så nöjd jag var efter mitt dunderpass OCH löpning tur och retur!! En vinnare helt enkelt 😉

Nu ska jag ta och avancera mig nedåt staden för att se om jag kan hitta mig en ny sportbh ( NEj jag har inte hört något mer om tvätten som blev stulen :(, dessutom gäller inte min hemförsäkring på det heller.. SUG ) Lite uppdateringar inom träningskläderna krävs nu när man behöver gå tillbaka till sina gamla träningskläder! Det märkte jag igår när jag satte på mig mina gamla löparbyxor, Oj vad de stramade runt låren, var typ för små där ( detta fritolkar jag som att jag lagt på mig mer massa på benen under senaste året;) ) Men jag fick ett trevligt litet paket på posten igår, ett nytt fint träningslinne från Celsius!! Det hade jag idag på mig under min morgonpromenad. Det är nästan lite för gulligt för mig, det ger nästan en uppfattning om att jag skulle vara söt, snäll och en mjukis….. Och jag vill ju inte ge ett felaktigt sken 😉 tss….

lite tröttmosig innan promenaden?? Ser typ död ut, jaja.. sån ser tydligen jag ut!! Men linnet är fint iaf!! ( kolla in mina olika strumpor, haha var tydligen riktigt trött )

Nu lyser solen och jag ska ta mig ut och njuta lite innan jag drar iväg mot jobb ikväll!
Ha en underbar dag mina vänner!!

P & K

// M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+