Tankefällornas starka kraft | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

Tankefällornas starka kraft


Vissa dagar är jag i tanken längre ifrån ett SM än andra. Ska erkänna att idag är en sån dag. Det känns övermäktigt och för stort. -Inte kan väl lilla jag och -det kommer gå åt helvete har malt runt som en gammal LPskiva som hakat upp sig. De klassiska tankefällorna har nått fram idag. Shit vad de gör en illa när de får fäste.

Drog på mig löparskorna, trots att jag jobbat till 19.30 och trots att jag var trött. Det hjälper ibland, att bli svettig och ta ut sig. Motivationen kan få chans att återvända vid en längre meditativ löptur. Jag har alltid min fyrbenta vän och följeslagare med mig. Hon är en fantastisk hund, följer varje steg jag tar och trippar med mig med lätta steg.

Det kändes bättre när jag kom tillbaka. Guinness var nöjd och jag var svett. Det är nog bara att acceptera att man emellanåt tror mindre på sig själv och sin kapacitet. Skönt att veta att jag orkar springa relativt länge utan att falla ihop. Lite flås har jag allt.  Ska se till att träna igenom kroppen ordentligt denna veckan, trots att det är mycket på jobbet och i skolan. Ska vara duktigt effektiv hade jag tänkt.