Good enough!! | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

Good enough!!


 

Jag har inga personliga rekord att skryta med denna veckan. Visst har jag tränat, flera mycket bra och sköna pass. Jag har t o m varit svagare än vad jag brukar vara, men så är det emellanåt. Det viktigaste för mig just nu är att hålla igång, träna igenom kroppen och öka på flåset något. Styrkan finns där och jag kollar av ett par ggr i veckan att chinsen inte hamnar under 22 och dipsen ligger stadigt runt 30. Det duger för mig, just nu. Good enough!!

 

 

Testade min kettlebell i kväll, iförd den otroligt snygga truckerkepan. Blykulan står nämligen och glor på mig varje gång jag går utanför dörren. Har en på 12 kg. Den känns som en betongsugga efter en stunds användning! Har även en 2 kilos till dotra eftersom det visst ska börjas i tid. 😉 Hur det gick? Lite mer teknikträning lär ju inte skada.

Lördagen den 2 juni har MMsports 3-års jubileum och jag kommer att vara där. Är du i närheten av Göteborg, kom förbi och träffa massor av duktiga athleter och mingla runt bland fina erbjudanden på både kosttillskott och kläder. Det kommer bli en rolig dag och är man lite tävlingssugen eller bara vill utmana sig själv kommer det att hållas en grymt rolig tävling där repsuthålligheten prövas i de fem momenten chins, dips, böj, bänk och bicepscurl. Tävlingen är gratis! Kika in och läs mer om tävlingen Reppower HÄR!