Louise + Chins = Sant!!! | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

Louise + Chins = Sant!!!


Stod o stirra mig i spegeln på gymmet som en annan idiot ikväll efter träningspasset. Inser hur svårt det är med perspektiv. Precis som jag stod där som bäst och tänkte tankar om mig själv, som att jag tunnat av det sista, ser spetig ut, ser trött ut kom det fram en tjej med glatt leende och öste superlativ över mig. Jag blev helt perplex, totalt rubbad ur mina cirklar.. Efter att vi pratat en stund (hon hade själv tävlat alpint) fick jag perspektiv och det behövde jag..

Insåg att jag åstadkommit ett riktigt bra PB denna vecka.. 24 chins!! Jag är så nära mitt mål nu och det känns roligt. Trots mental uppförsbacke har jag tryckt dit 24 st.. Var kommer kraften ifrån? Ja inte är det från skönhetssömn och massor av mat i alla fall. Det är något annat som driver mig.. Vad det än är tackar jag och tar emot 🙂

Blandade ihop en god mixtur när jag kom hem. Enkelt men skitgott! Det enkla och goda bestod av:

Body Science Casein Vanilla Ice
Body Science Whey vanilj
Body Science Glutamin (jädrigt bra för mitt immunförsvar, skyller delvis på detta att jag inte varit förkyld sen januari)
Mjölk, frysta hallon och blåbär

drink

Btw, det mest konstiga kan associeras till träning. En gång i veckan sen en tid tillbaka,  sitter jag lite nervös och väntar under 10 min i ett väntrum på min tur. Stirrar ner i samma matta och vad är det jag ser? Jo detta! Fri tolkning såklart, men jag ser ju en styrkelyftare 🙂 Det finns även en annan figur som lätt blir till en bänkpress.. Jag undrar vilken diagnos jag kommer få till slut. För vi har väl alla minst en, eller?