Apa, knäppgök eller bara jag? | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

Apa, knäppgök eller bara jag?


Varför inte ha lika roligt som barnen på lekplatsen?

Kunde ju inte låta bli, som vanligt! Plikta i slottskogen var som en myrstack idag. Det tog en evighet att hitta parkering. Jag som är helt ointresserad av att springa utan boll hade ju inte fattat att det var lilla göteborgsvarvet heller. Bra tajming! Barnen fick till sist träffa sina kusiner och jag dinglade som en apa i allt som gick att chinna i. Solen lös och eftermiddagen gick fort.

Idag fick jag även suget efter att börja cykla i skogen igen. Gjort det med vovven tidigare, men nu när hon är på ett bättre ställe, får jag göra det alena. Utan hund kan jag välja mer kuperad terräng och jag tänkte bättra på flåset något det närmsta. Skön avkoppling och riv i benen på köpet.

Missade att kika på teamkamraterna som tävlade i EM i Athletic Fitness i helgen, men förstod snabbt att det gått bra för dem. Skitkul och grymt imponerande att Helena Forsén tog Guldet. En riktig inspirationskälla och förebild. Det ger mig en sporre att slå mitt egna rekord i dips imorgon. Inget under 33st är godkänt… Bara så ni vet! Ska mjuka upp min jäkligt stela och trista nacke som gjort sig påmind de senaste veckorna. Har ingen lust att bli liggandes igen utan att kunna röra den, så det blir att vara försiktig eftersom dips har en tendens att låsa den. Siktet är inställt mot en ny vecka med så mycket aktivitet och träning som möjligt.

 

 

 

 



En kommentar på Apa, knäppgök eller bara jag?