I arla morgonstund | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

I arla morgonstund


Vad gör man inte kl.5 varje morgon för att få tiden att gå? Då alternativet sova vidare är uteslutet vissa dagar behöver man hitte på nåt.  I går skar jag ut bananhjärtan och dekorerade omsorgsfullt min frukost med dessa. Ofta måste frukosten gå fort att veva ihop och samtidigt innehålla rätt mängd energi för att min dag ska bli trevlig. Idag tog den riktigt lång tid att göra.. Mina bananhjärtan blev fina och blåbären riktigt lyste upp anrättningen. Jag blandar alltid ner en skopa  Body Science jordgubbsprotein i yoghurten så slipper jag sippa i timmar på en drink. Jag har svårt att dricka vätska på morgonen nämligen.

Hade roligt på träningspasset igår kväll. Det blev inga personbästa överhuvudtaget, men det blev skratt och trams, fast utan att det inverkade på träningskvalitén. Det är inte alltid lätt att få en sådan balans men igår fick jag det. Glädje och lek får aldrig tappas bort bland alla tävlingsmål och i jakt på ökad styrka. Känns viktigt för mig att ha det med sig.

Idag äntligen har jag mitt chinsräcke… Nu ska det bara upp också, helst inom den närmsta framtiden. Sen ska jag leka loss!!!!