Ibland behöver man spränga något! | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

Ibland behöver man spränga något!


Varje vecka ska man igenom dessa gräsligt härligt hemska benpass.. Mina hamnar ofta på kvällen eftersom jag behöver längre tid för att hinna mosa dem. Men idag var jag så trött att jag mådde illa redan innan träningen hunnit börja. Jag kan säga att jag såg döden i vitögat ikväll. Egentligen hade jag tänkt skita i träningen. För en sekund invaderade den tanken min hjärna, men som vanligt när det motar sätter jag på autopilot och bara gör det. Har inte tränat sedan i lördags heller så det var en morot/piska i sig.

Mitt under passet kom ansträngningsastman smygande, samtidigt sved svetten i mina ögon och jag blinkade nästan ur mina linser och den plötsliga yrseln fällde mig till golvet. Ska det vara så att flåset är så dåligt att jag tar slut före benen? Eller är min träning dåligt tajmad, med mat och sömn? Jag fattade ingenting. Var bara orkeslös…

Körde på ändå så mycket jag orkade idag. Knäböj med uppvärmning och sen 6 set på min kroppsvikt.. Benpress pyramid upp till 250kg och 6 set på den vikten och ner igen. Sen utfall varvat med kliv på bänk med vikt i nävarna 4 rundor. Jag känner mig sällan nöjd efter benträningen, jag vet att de tål mer än vad jag utmanar dem. Måste hitta en drivande träningspartner till i alla fall vartannat benpass om det ska hända något progressivt med Frosthammars spiror..

Skulle åka hämta mitt chinsräcke idag. Då DHL utgår från att människor inte gör annat mellan 13-15 på dagarna än att sitta på sin trapp hemma och vänta på leveranser var det bara att snällt åka över halva stan för att själv hämta ut det. Lillen var trött och halvnöjd och satt och borrade med sin leksaksborr överallt med hög decibel. Och vad tror ni händer när vi väl kommer fram efter köer köer och köer… De hade stängt för dagen. 10 min tidigare. Grattis Louise! Som belöning blev det kö i tunneln tillbaka.. Jag fick just då ett mycket stort sug att spränga något i luften!