Det går bra nu.. Träningen rullar på…

16 oktober, 2014
16 oktober, 2014

IMG_6025.JPG
bilden är tagen efter ett gym och intervall-pass där ja återhämtar mig med min nya postworkout.

Nu på senaste märker jag att varje gång jag går in och ska skriva här på min blogg så har de gått några dagar. Av egen erfarenhet när ja kollar bloggar jag följer så blir jag besviken om man går in och vill lösa något nytt men där finns inget nytt inlägg. Så de jag vill göra klart för er som vill läsa om mig och min träning är att jag gör inte detta som jobb och lägger bara den tid ja har extra på att dela med mig av olika saker iform av inlägg. Så antal inlägg/ vecka blir som de är nu ungefär.

IMG_6096.JPG

IMG_6095.JPG
shit just got heavy!

Med de sagt vill ja gå vidare på ”den roliga” delen, nämligen träningen. Bilden ovan är från senaste marklyftpasset där mina duogrip gick sönder. Jag hade två reps kvar när ena duogripen smal av, då var det bara att nypa tag med bara händerna och hålla stången. Jag använder mig av duogrip/ straps på mina tunga set. Anledningen är att jag vill få ut Max av vad min rygg kan dra inte vad mina nypor klarar av! Dessutom har jag en försvagning i vänsterhandens nypor då jag brutit pekfingret för några år sedan.

Som jag sagt kör jag tung styrketräning för att bibehålla/ öka muskelmassan under deffen. Sist körde jag 2set x 5reps på 150kg och avslutade med 10reps på 100kg.

IMG_5968.JPG
XLNT SPORTS
MMsports har en ny kosttillskotts-serie som heter XLNT SPORTS. De har redan släppt tre produkter i absolut högsta klass. Jag har hittills testat BCAA i smakerna äpple och Lemon/lime och Recovery som är en postworkout, du tar den alltså efter träning. Hallonketon har jag köpt hem och kommer snart börja med. De ja kan säga om produkterna hittills är att dem är: goda, grymt snygga burkar, ger kroppen de dem behöver och produkterna hjälper mig att optimera min träning. Testa och märk själv. Recovery ska ja göra ett eget inlägg med utvärdering snart!

Träningen flyter på både i gymmet och cardion iform av intervaller. Idag var jag och min kära Hanna och sprang 10 x 100m, 1m vila. Riktigt bra intervallpass. Mitt tips är att träna tillsammans om ni kan, de ger mer och man kan pusha varandra.

Get Ripped!

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org