Utvärdering XLNT sports Recovery Suprememe

20 oktober, 2014
20 oktober, 2014

IMG_5935.JPG
Jag tänkte ge er en utvärdering av min första post workout produkt som jag testat. Produkten jag testade var XLNT Sports Recovery supreme som är en ny produkt som du hittar på MMsports.
Först tänkte jag gå igenom vad det är för produkt och vad den säger att den ska göra.

XLNT Recovery Supreme är speciellt framtagen för att vara en unik ”All-in-One” återhämtningsdryck, med en unik blandning av ämnen som vi anser har god effekt på återhämtning, styrka och välbefinnande.
Protein och kreatin
Varje servering XLNT Sports Recovery Supreme ger hela 25 gram muskelökande aminosyror/protein. XLNT Sports Recovery Supreme innehåller dessutom kreatin, glutamin, betain, taurin och acetyl-l-karnitin – omtyckta ämnen bland både kroppsbyggare och fitnessutövare.

Superkoncentrerat frukt- och grönsaksextrakt
XLNT Sports Recovery Supreme innehåller ett exklusivt superkoncentrerat frukt- och grönsaksextrakt som innehåller mer än 10x med näring. Blandningen inkluderar de mest omtyckta ”superfrukterna”. Varje servering innehåller dessutom en väl avvägd mängd av essentiella mineraler och vitaminer.

MCT-fett
XLNT Sports Recovery Supreme ger även energi genom MCT-fetter från kokosnötsolja.

Algblandning
Innehåller både spirullina och klorella (chlorella) – båda är bland annat rika på protein, klorofyll, vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen. Klorella (chlorella) innehåller dessutom omega-3-fettsyror.

Fiber för magen
XLNT Sports Recovery Supreme har en fiberblandning som innehåller betaglukaner från havre och inulin från cikoriaroten. Lägg därtill en levande bakteriekultur bestående av bland annat L. acidophilus, L. casei, L. lactis, L. salivarius och B. bifidum.

Lite kolhydrater
XLNT Recovery Supreme är särskilt lämpad för dig som går på diet, eller för dig som vill undvika onödiga kolhydrater, med sina drygt 4 gram kolhydrater per portion – men hela 25 gram aminosyror/protein (vassleisolat, vasslehydrolysat och BCAA)

Fördelar med XLNT Sports Recovery Supreme:

Smart allt-i-ett produkt.
Låg halt av kolhydrater.
Innehåller MCT-fetter.
Innehåller levande bakteriekultur.
Innehåller betain, glycin, acetyl-l-karitin och taurin.
Essentiella mineralerna magnesium och zink.
Innehåller extrakt från algerna spirulina och klorella.
Innehåller extrakt från 12 olika frukter och grönsaker.
Innehåller sex olika B-vitaminer, C-vitamin och D-vitamin.
Högt proteininnehåll, inklusive essentiella aminosyror.
Fräsch och frisk smak av päron.

Min utvärdering
Jag har testat produkten några gånger och helt klart nöjd med den. När jag först såg allt va den skulle innehålla kände jag bara, äntligen! Har inte testat en produkt som lyckats samla alla viktiga vitaminer och mineraler och med protein, allt i ett. Så innehållsmässigt så är den oslagbar. Jag själv vill ha kolhydrater efter träningen så lägger till en banan.
smak: ganska god faktiskt, med tanke på allt va den innehåller så blir man överraskad.
betyg: 5/5. Svårt att ge denna produkten ett betyg. Smaken va helt okej men jag går på innehållet och säger att alla borde ta denna produkten. Vi behöver mer än bara kolhydrater och protein efter träningen. Denna hjälper dig att återhämta dig efter träning.

Du får alltså genom denna produkt d-vitamin, c-vitamin, magnesium, zink och massa annat bra. Du kan alltså köra på denna istället för att köpa alla produkter var för sig.

Jag rekommenderar denna starkt och du kommer känna hur produkten hjälper att återhämta dig efter passet. Du får som sagt i dig massa viktiga vitaminer och mineraler mm.

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org