Fortsätter att tugga på

26 oktober, 2014
26 oktober, 2014

IMG_6388.JPG
Vill börja med att skriva att jag har just nu tentavecka och det betyder att mycket tid går till studierna. Denna vecka lyckades jag köra 3 gympass vilket känns okej. Nu har jag kört först gym och sedan kör jag direkt intervaller. Fördelen med detta är att man spar tid och får en bra efterförbränning.

Dagens pass så körde jag: Bänk, Stötpress, stångcurl, pushdown, benlyft. Blev en liten mix då jag inte fick in mitt fjärde pass denna vecka.

Intervallerna kör jag oftast i sprintform. Tycker det är riktigt kul att springa fort och då blir cardion en rolig grej istället för nått man ser som börda. De finns så många olika former så välj en du gillar.
Idag testade jag ett löpband där man springer igång den, alltså ingen motor i den. Den är lite bananformad och blir liten backe. Fick dock upp en hastighet på ca 24,7km/h och då gick de fort, lät nästan som bandet skulle gå sönder. Där kommer jag köra fler gånger!

Måste tipsa alla om MMsports nya produkter. In och kika på MMsports.

IMG_6247.JPG

IMG_6245.JPG

IMG_6246.JPG

IMG_6321.JPG

IMG_5093.PNG

kommentarer, 341 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org