Hajk

4 november, 2014
4 november, 2014

IMG_6437.JPGIMG_6451.JPG
I helgen testade jag och Hanna på något vi velat göra länge, nämligen hajka. Vi har ju inte riktigt bra förutsättningar här i Karlskrona med höjder. Vi tog oss till de ända stället jag vet är en höjd, Rödebybacken. Det är en liten skidbacke med bra lutning. Vi började att gå uppför och sedan fortsatte vi att gå en runda på lite mindre än 2h. Vi avslutade med lite intervaller i den brantaste delen av backen och satan va jobbigt!
Det var bra brant där å de sög i benen att springa uppför, även bra träning för vaderna som fick sig en omgång.

Så helt klart ett tips om man vill hitta på något som har med träning och avkoppling att göra. Intervaller i brant backe är grymt bra träning och riktigt jobbigt, testa!

Styrketräningen rullar på och jag har omedvetet lagt in mycket helgträning. Kör just nu fre-sön varje vecka, plus något pass i veckan. Helgträning e verkligen min tekopp och något jag trivs med.
Fokus ligger fortfarande på förbränning och jag kör mycket superset, kortare vila och jag tränar effektivt helt enkelt. Avslutar alltid mina pass med HIIT där jag springer intervaller i 12-15min. Efter det är förbränning uppskruvad och svetten dryper.

Måste säga att träningen går ringt bra och tycker de är så jävla roligt just nu. Så det är bara att go with flow så att säga.
Imorn blir de styrketräning och jag ska försöka ta lite mer träningsbilder. Tog mycket förut men de har blivit sämre me de nu, ändring!

IMG_6362.JPG
Bjuder på denna sålänge, någon vecka gammal men bra ljus 🙂

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org