Närmar sig tävling

10 november, 2014
10 november, 2014

IMG_6594-0.JPG
Det är först denna vecka jag börjat känna av att tävlingen närmar sig med stormsteg. Om 2veckor kommer jag stå på tävlingsscenen för första gången. Det ska bli riktigt kul samtidigt som det är mycket förberedelse och liknande.
Kommer lägga in mer posering så de verkligen sitter på tävlingen.
Kosten är inga problem och ja står över bakelser och allt skräp utan att de ens är jobbigt.
Tränar fortfarande tungt i gymmet för att behålla/ lägga på muskler.

IMG_6595.JPG
Kör alltid med XLNT Sports Recovery efter mina styrkepass för maximal återhämtning.

Nu ska jag se Generation iron för lite inspo!

IMG_5093.PNG

kommentarer, 284 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org