Onlinecoaching

6 oktober, 2014
6 oktober, 2014

Fitness by ME

Vill du ha hjälp med din träning och/eller kost? Isåfall har du kommit rätt och jag kan erbjuda att hjälpa dig att nå ditt mål.

Träning och kost är något jag brinner för och jag tränar själv styrketräning varje vecka och har tränat i över fem år nu. Jag kommer inom kort göra min första tävling och tävlar för Team MMsports.
IMG_5904.PNG
Nu vill jag hjälpa andra som vill nå sina mål. Man kan alltid bli bättre och kanske vet du inte hur du ska träna och äta för optimala resultat, kanske har du fastnat i din resa och behöver hjälp för att komma till nästa nivå eller så vill du nå din drömkropp.

Ansökan

Plats: Online

Tjänster: Inviduellt kostupplägg, inviduellt träningsschema, 8v onlinecoaching.

Vad ingår i paketen?
Kostupplägg: vad och hur du ska äta, träningsnutrition, kosttillskottshjälp.

Träningsupplägg: träningsschema, träningsnutrition, hjälp med kardio.

8v Onlinecoaching: här ingår både kost och träningsupplägg för dig, uppföljning under tiden, perfekt för dig som vill ha hjälp med både kost och träning för optimala resultat.

Till alla program ingår även svar på frågor via mail.

Pris: fås vid seriös ansökan

Kontakt: marcus_elsberg@hotmail.com

Jag erbjuder nu dig som vill nå din drömkropp och få hjälp på vägen hur du ska äta och träna. Jag kommer göra allt för att du som vill sammarbeta med mig ska bli nöjd och jag har alltid ett starkt Team MMsports som kan hjälpa mig om jag inte kan svara på något.

Hur ska du göra om du vill ha min hjälp?:
Skicka ett mail med en kort presentation om dig själv och din nuvarande träning, vad ditt mål är och vad du vill ha hjälp med.

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org