Änmäld till DC2014

6 oktober, 2014
6 oktober, 2014

IMG_5954.JPG
Då var man anmäld till sin första riktigt fitnesstävling. Ska bli riktigt kul att få göra min debut som jag länge drömt om. De är blandade känslor med förväntan och lite nervositet. Eftersom det är första gången så vet jag inte hur allt kommer gå till men det måste vara första gången någon gång.
Jag är riktigt glad att få chansen att tävla och känner att jag har ett grymt Team MMsports bakom mig som stöttar mig till 100%.
Min debut kommer alltså vara den 23:e november i Lund där ja kommer tävla i Men’s Physique +182cm. Vet att de kommer vara många grymma atleter på plats men jag ska göra mitt bästa för att representera mitt bästa 🙂

IMG_6043.JPG
Let’s go!

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org