Gör din träning

1 oktober, 2014
1 oktober, 2014

IMG_5899.PNG
Idag var en sådan dag där man tvekar om man ska gå till gymmet och träna. Man har bestämt innan att man ska träna men visa saker påverkar en och energin och orken att träna kan då försvinna. Då har jag ett tips: tänk inte så mycket och bara dra dig till gymmet och sätt igång. För när du väl är där så kommer de flyta på och känslan efter är riktigt skön.
Så istället för att ligga hemma på soffan som man tyckte kändes rätt då så har du gjort din träning och får ny energi till kvällen. Win win!

IMG_5935.JPG
MMsports har nu kommit ut med en Post-workout: XLNT Recovery. Den tar du alltså efter träningen och den innehåller ALLT du kan behöva. Massa vitaminer och superfrukter, protein mm så den ska hjälpa kroppen att återhämta sig optimalt efter ett pass på gymmet. Jag ska beställa ikväll ifrån MMsports och ska testa denna produkt så kommer jag med utvärdering om någon vecka 🙂

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org