Recept: Proteinpannkaka (glutenfri & laktosfri)

29 september, 2014
29 september, 2014

IMG_5865.JPG
En riktigt god lunch som är glutenfri och laktosfri. Proteinpannkaka har bra innehåll och ger mer protein än vanliga pannkakor.

ingrediens:
2st ägg
4dl laktosfri mjölk
30g (1 skopa) Body Science casein vanilj
0,5dl majsmjöl
0,5dl bovetemjöl
Salt

Tillbehör:
Kvarg (laktosfri med valfri smak)

Kan även ha stevia och kanel, hallon mm.

Gör såhär:
Blanda casein, majsmjöl, bovetemjöl och 2dl mjölk. Blanda sedan i 2dl mjölk och 2st ägg och blanda tills smeten blir bra.
Använd kokosfett i stekpannan och ta inte för varmt då bränns pannkakorna och går lätt sönder.

Proteinpannkakorna innehåller:
Kcal: 537
Protein: 50g
Kolhydrater: 41g
Fett: 17g

IMG_5864.JPG

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org