Något på gång

23 september, 2014
23 september, 2014

IMG_5806.JPG
Vad jag menar med att något är på gång så är det inte ett ”De händer så sjukt mycket nu” inlägg och sen kommer inget. Nej detta handlar om en idé jag haft länge, nämligen Onlinecoaching. Jag brinner verkligen för allt som har med träning och kost att göra och har studerat och testat mycket själv och jag vill nu hjälpa andra. Hade jag fått bra vägledning från början hade man kunnat minska misstagen och förmodligen fått ännu bättre resultat idag.
Jag har redan börjat planera hur jag ska lägga upp allt och kommer snart gå ut med hur allt kommer gå till och ansökan mm.
Mer info kommer här på bloggen!

IMG_5547.JPG

IMG_5540.JPG
Uppdatering träningsschema
Jag har nu gjort lite ändringar i träningen och är inne i period 2. Själva konceptet är desamma men lite ändring av övningar mm, fortfarande fokus på basövningarna.
En vanlig vecka består av 4 rena gympass och varje muskel tränas två gånger/ vecka.
gårdagens-pass:
Latsdrag: 2setX8rep + 1×10
Arnoldpress: 2×6 + 1×12
Sitt rodd: 2×8 + 1×10
Incline hantelpress: 2×6 + 1×10
Smalbänk: 2×6 + 1×10

Plus att jag kör upptrappning till varje muskelgrupp som uppvärmning och ”räknar” därför inte de seten.

IMG_5808.JPG
Min älskade Hanna gjorde rödspätta till mig idag, så sjukt god! Är inte jätteglad i fisk och skaldjur annars men rödspätta är helt klart en favorit! Kan jag rekommendera.

Ha en trevlig kväll så återkommer jag inom kort med Onlinecoachingen.

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org