King i gymmet

31 augusti, 2014
31 augusti, 2014

Känslan när allt i gymmet bara flyter på precis som man vill, eller bättre till och med. Den känslan hade jag på senaste bröstpasset. Jag tränade även triceps och axlar men det var framförallt Bänkpressen som flöt på så där extra bra. Ibland kan man inte riktigt sätta fingret på vad som gjorde att de gick bra men de är bara att flyta med känslan och köra på, då känner man sig som King i gymmet. Jag värmde upp som vanligt med 4set upptrappning och lite rotatorcuffar och körde sen 3 arbetsset, totalt 7set. Höjde vikten med 5kg sedan förra veckan och öka med en reps i varje set dessutom. Jag avslutade även med 13reps på 80kg vilket kändes skönt. Bänk har varit min styrka men de senaste veckorna har små krämpor och annat satt stopp för några bra pass och jag har vissa gånger kört hantelpressar istället. Nu flöt allt på som sagt och jag hoppas att de håller i sig. Är i bättre form kroppsmässigt, alltså mer deffad nu. så mitt mål är att först ta mitt PB som jag tog när jag hade lite sämre form. Man är generellt lite svagare när man är mer rippad!
IMG_5391.JPG

IMG_5397.JPG

IMG_5377.JPG
dagsformen känns bra och deffen startar imorgon. Jag försöker bygga en snygg V-form med smal midja och bred rygg vilket är grymt snyggt.

Eftersom jag även är i bättre form nu än förra gången när jag startade min 12v deff så tror jag det kommer gå lättare nu. Det är inte lika mycket att skala bort men de sista kan vara ganska svårt, men ska komma i min livs form till tävlingen och de ska jag göra på så bra sätt som möjligt. Utan att skada eller stressa kroppen med för hård deff.

Nu kikar jag när Real Madrid lirar, samtidigt som jag emellanåt kikar lite basket VM med USA. Basket och fotboll är helt klart de bästa sporterna jag vet att kika på!
Efter detta så ska jag ta magnesium för att sova gott och låta kroppen varva ner.

IMG_5093.PNG

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org