Deffen närmar sig

27 augusti, 2014
27 augusti, 2014

IMG_5347.JPG
Är nyss hemkommen från ett litet dagsäventyr som avslutades med en kvälls-pw. Som sagt är jag inte den som gillar att gå som cardio utan föredrar intervallträning. Men känslan av att vara ute och gå i skogen är oslagbar. Så varför inte kombinera dessa två, intervaller för förbränningen och pw för sinnet. Jag går sällan långa rundor utan de hamnar på 1,5-4km oftast, ibland blir de självklart längre. Men jag räknar inte detta som träning utan något jag gör utöver styrketräningen.

IMG_5267.JPG Ibland går det inte att låta bli att köra några chins om man ser ett räcke 😉 .

Det börjar närma sig tävling och min deff drar igång på MÅNDAG! Har knappt reflekterar över att den närmat sig. Men är i bra form redan nu så kommer inte bli så jobbigt. Älskar att leva sunt och äta bra och nyttigt och behöver inte lägga om kost mm så mycket. Ska planera så allt är klart tills på måndag så jag har ett schema att följa, fungerar bäst med struktur. Kommer dela med mig av allt möjligt under min deff-resa här på bloggen så håll utkik så ska jag uppdatera så ofta som möjligt.

IMG_5346-1.PNG
En ny grym nyhet från MMsports, nämligen Body Science BCAA-XX COLA. Ska skicka efter den idag och ser fram emot att smaka den. Har tidigare testat BCAAV Cola som var god så hoppas denna lever upp till förväntan. Börjar alltid min dag med en BCAA drink och är riktigt sugen på att starta dagen med lite protein-Cola. Kommer göra en utvärdering när jag fått hem den och smakat såklart!

IMG_5093.PNG

kommentarer, 383 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org