Olycksfågel

24 augusti, 2014
24 augusti, 2014

IMG_5168.JPG
Det har nu gått ett tag sedan jag uppdaterade här sist. Anledningen till det är att jag för två veckor sedan fick besöka akuten. Vaknade upp mitt i natten med vidriga magsmärtor och spyattacker. Blev inlagd några timmar där dem kollade värden och annat men hittade inget fel. Jag fick lite smärtstillande och de blev lite bättre så jag fick åka hem. Samma skit kom senare på kvällen och under de dygnet åt eller drack ja knappt något och hela kroppen blev utslagen. De tog några dagar att återställa sig och då fick ja migrän. Så hela den veckan va katastrof. Men denna vecka har varit bra och jag har tränat på i gymmet och var idag ute och sprang 6km.

IMG_5310.JPG

IMG_5311.JPG
Innan jag och Hanna sprang hann vi även med en runda golf, så jäkla härlig sport. Tycker alltid det är avkopplande och kul att golfa men blir alltför sällan.
Löpningen gick bra även om det var riktigt längesedan jag sprang. Hanna fick hålla tempot och sen bara sprang vi, riktigt jobbigt. Ska försöka få in en löparrunda i veckan, kan va bra när man annars bara gymmar.

IMG_5066.JPG
Fick hem lite grymma Team MMsports kläder. Stort tack till MMsports. 1st hoodie, 2st t-shirt i lycra och 2st linnen. Allting va riktigt skönt och grymt snygga, extra snyggt med sitt namn på! Ber alla att köpa mmsports nya hoodie om ni vill ha en tunnare och grymt skön hoddie. Ni hittar den HÄR.

IMG_5093.PNG

kommentarer, 474 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org