Beachvolleyboll

8 augusti, 2014
8 augusti, 2014

IMG_4870.JPG
Igår lirade jag en beachvolleyboll turnering på långö. Det var Adde min bror som ville att jag skulle testa på de. Det var ganska länge sedan jag körde beachvolleyboll men man kom in i det snabbt. Det är riktigt roligt faktiskt och extra kul när man kör matcher och räknar poäng mm. Träningsmässigt blev det rätt bra för benen med mycket spänsthopp och man trampade sand hela tiden, kändes lite i benen på kvällen.
Själva turneringen gick sådär och slutade på en 14:e plats av ca 24 tror jag 🙂

IMG_4871.JPG
jag och Adde

Körde ett gympass idag med bland annat ben, skriver mer om det senare i ett eget inlägg.

Stay tuned!

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org