Lunch

3 september, 2014
3 september, 2014

IMG_5499.JPG
När jag deffar brukar jag sänka kolhydratsintaget och öka intaget av fett. Det blir mindre ris, potatis och mer avokado, kokosfett, olivolja, ägg mm.
En bra lunch för detta är bland annat ägg och kalkonbacon. Anledningen till att jag kör kalkonbacon istället för vanlig är att de innehåller mindre kalorier (ca 1/3 av bacon) och endast ca 8g fett (bacon 46g).
Hela denna lunchen blir:
Protein:41
Fett: 42
Kolhydrater: 2
Kalorier: 531

Självklart tar jag en Jacked fuel cola till maten.

IMG_5093.PNG

kommentarer, 281 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org