Dagens bedrift..

5 maj, 2013
5 maj, 2013

..har inte varit mycket att skryta med, men idag lyckades jag i alla fall ta mig upp ur sängen och laga en massa god mat! 🙂

Blev jättesjuk i fredags kväll efter min och systers löptur. Kände mig pigg innan/under löpningen, vi tog det ganska lugnt och sprang inte så långt (5 km, min syster har precis kommit igång med löpningen och jag är inte sen med att peppa och haka på, kul att göra aktiva saker tillsammans ju!).

På kvällen kände jag mig sen helt konstig, trött och illamående…Sen fick jag sjukt ont i halsen…ahhh…den där jävla halsen!! Det sätter sig alltid på höger halsmandel som blir som en svullen ballong i halsen. Har kämpat fram och tillbaka för att få operera bort halsmandlarna men läkarna är inte säkra på om det kommer hjälpa mig eftersom det är virus och inte bakterier som ger mig halsproblem…och jag vill såklart inte göra ett ingrepp om det inte kommer hjälpa mig.

Jag har lärt mig den hårda vägen att ta det lugnt efter sjukdom så igår låg jag bokstavligen hela dagen och idag är jag faktiskt piggare. Har fortfarande inte varit utanför dörren men jag har i alla fall varit uppe och fixat och donat hemma.

Lagade b.la denna supergoda kycklingsalladen med hallondressing.

Receptet kommer från tidningen Lifestyle Fitness om någon är sugen på att testa. Rekommenderas starkt! Klicka på bilden för större bild.

Sen gjorde jag även champinjonsoppan som fanns i samma tidning men kastade i lite kycklingbitar som blev över från salladen.

Igår la jag en påse kikärtor i blöt över natten så idag kokade jag dem och gjorde en supergod hummus! Älskar att ha det till grönsaksdipp eller att dippa kycklingbitar i.

Håller tummarna för att jag är piggare imorgon så jag i alla fall kan ta mig ut på en promenad nu när det är så himla underbart väder!

Hoppas ni njuter av solskenet! Ha en fortsatt underbar dag, nu ska jag ta och krya på mig! 🙂

Elinor Medhammar

Posts Google+