Upp och ner

14 maj, 2013
14 maj, 2013

Veckan som gått har varit riktigt seg. Kroppen har inte riktigt velat, motivationen har kommit och gått och jag har haft både grymma träningspass och träningspass där jag bara velat lägga mig ner och sova bland skivstängerna! Känner mig inte så bloggig just nu men det kommer och går det också, vill ni se mer av mig så finns jag även på instagram (@elinormedhammar).

Just nu krånglar min ena halsmandel igen vilket är galet frustrerande när man vill så mycket men kroppen sätter stopp! Jag har bestämt mig för att vila från träningen några dagar, bara gå promenader och ”må bra saker”. Typ unna mig en jättesmarrig jordgubb/choklad smoothie just nu (superbra för min hals intalar jag mig)!

Frysta jordgubbar, Body Science casein Chocolate Almond (BÄSTA) och en gnutta kakao.

Och gå på kinabuffé! Omgång ett av två! Väljer man rätt saker på sin tallrik så kan man äta mycket mat. Och det gillar vi! 🙂

Trots mina upp och nedgångar på gymmet så märker jag att det händer saker med kroppen. Det har börjar släppa lite mer på magen och jag kan se konturer vilket alltid är skoj. Beach 2013 jag är redo (snart…)! Yay! 🙂

Ett grymt axelpass fick jag i alla fall till i förrgår. Jag provade wall climbs och satan vad jobbigt det var. Man klättrar alltså med fötterna upp för en vägg så långt man kan (händerna följer med tills man står upp och ner) och vänder sedan och klättrar tillbaka. Jag lyckades med bedriften att skrapa upp halva knät på vägen tillbaka på sista repetitionen (väggen är helt rispig, ouch!).

Körde hantelpressar med 15 kg samt 17,5 kg hantlarna och kände mig STARK! Bästa känslan! Lite frivändningar  samt avslutade med dropset hantellyft åt sidan! BURN!

Det händer en massa i mitt liv just nu (eller ja, som vanligt då) och jag kommer berätta mer när fått klartecken och kontrakt. Så jag sitter inte bara hemma och lata mig (vilket inte skulle vara helt fel!) men ni (och jag) får ha tålamod, men jag tror detta kan bli riktigt bra! 🙂

Ha en superkväll!

Elinor Medhammar

Posts Google+