Min senaste fotografering

15 augusti, 2013
15 augusti, 2013

Tjo!

Här laddas det om för fullt! Jag har fått en sån motivationsboost inför VM! Oh yeah!

I alla fall! Jag var i Malmö helgen innan SM för en fotografering. Jag har lagt upp några av bilderna på Facebook och några på Instagram så varför inte bloggen också!

Det var så kul med denna fotografering eftersom det var en ren slump att jag och fotografen kom i kontakt med varandra. Det började lustigt nog med ett spam mail till mig då fotografens epost blivit kapad och det skickades ut falska mail (förmodligen med virus i då det fanns bifogade filer man skulle ladda ner)…jag fanns tydligen med på någons kontaktlista och jag fick ett sådant skumt mail! Jag blev misstänksam och kollade upp det så då kom jag i kontakt med den riktiga fotografen. Eftersom han fotograferat en annan tjej i teamet så var det lätt att kolla upp vem han var och om han var ”ok” (man vet aldrig vilka lustiga människor som finns där ute). Så där började vår kontakt…ren och skär lustighet och ganska otroligt men resultatet blev så lyckat! Supernöjd!

Grymt kul och fotografen var så duktig och la märke till små detaljer och olika vinklar. Det är verkligen ett gemensamt förtroende, att kunna slappna av och försöka att inte känna sig tillgjord utan låta det komma naturligt. I början är man alltid lite osäker och vet inte riktigt hur man ska stå, hur man ska ha händerna, och vad man ska göra med munnen, vart ska man fästa blicken…men kan man slappna av och bara ”go with the flow” så är det hur kul som helst att leka lite amatörmodell!

Så här kommer några av bilderna! Jag lägger upp fler bilder allt eftersom jag får dem. 🙂

Elinor Medhammar

Posts Google+