På plats i Hufvudstaden…igen

24 augusti, 2013
24 augusti, 2013

Jag bor och jobbar ju Sverige runt och nu vart det dags att bo i Stockholm igen (bodde här senast 2011 och jobbade då på Karolinska Institutet)!

Nä men skämt å sido, mitt liv är så jäkla hoppigt. Man blir lite trött på det ibland men just nu är jag inne i en uppåtgående fas igen och tycker bara att jag ser massa positivt med denna flytt. Allt har dessutom flutit på smidigt och jag bara glider med! Livet är bara allmänt gött! 🙂

Fick jobbet serverad på en räkmacka (sökte inte ens själv), fick en lägenhet i Sthlm serverad på en räkmacka (andra hand men ändå! Folk sa till mig att jag lättare kunde flytta till månen än fixa boende i Sthlm på mindre än en månad), träffat en sjukt massa härliga träningsmänniskor och även andra vänner. Fixat gymkort på SATS. Fixat ledigt från jobbet (som jag inte ens börjat på än) för att kunna åka till Ukraina för AF VM! Fått till några riktigt bra träningspass och fått upp motivationen för träningen. Har även ordnat så jag ska få behandling för min armbåge (som jag bestämt ska orka hålla ut lite till).

Bara bra och roliga saker!

Så dagens roliga! Träning med Stina Mittermaier (som också ska åka på VM). Vi körde chins och dips såklart och sen blev det även lite prat om resan och alla förberedelser! Är så glad att få åka med denna tjej, hon är verkligen sjukt snäll och ödmjuk som person! Fatta att hon får allt att gå ihop med två små barn, att se fantastisk ut och vara stark som en björn (utan att överdriva). Inspiration!

Svängde även förbi Delta och hälsade på fina Alexandra Söder för lite prat! Helt underbar människa! Ger massa med energi och positiva känslor.

Har stått och fixat mat hela resten av dagen. Storhandlat. Köpte två stora varmrökta laxar som jag delat upp och rensat, ett kilo köttfärs blev till pannbiffar, ett kilo rostbiff lagades i ugnen och så har jag även stekt kyckling och kokat en hel påse bönor (som blev typ 10 påsar bönor). Så nu jäklar ska jag väl inte gå hungrig, haha! Det finns mat att ta fram i alla fall när tiden är knapp. Jag räknar med att inte ha lika mycket fritid nu, blir en del pendling till jobbet, sen träning efter jobbet och sen hem igen…och då lär jag vara trött på kvällarna. Skönt att bara kunna plocka fram något lite snabbt! Planering är det bästa vapnet mot dåliga val! 🙂

Fryspåsarna med lax, kyckling, bönor och biffar! Jag är redo! 🙂

Gottigotti!

Tre veckor kvar till tävling. Tre dagar kvar till första jobbdagen. Massa nya intryck. Massa att se fram emot!

Nu ska jag krypa i säng! Sov så gott med er! 🙂

 

 

Elinor Medhammar

Posts Google+