En matglimt från förra veckan

23 april, 2013
23 april, 2013

Gooood morning! Ledsen för mitt sporadiska bloggande, jag övergav bloggen ett tag för instagram (där ni hittar mig på @elinormedhammar) som jag upptäckte var ganska skoj att uppdatera, men jag ska försöka göra fler korta uppdateringar här på bloggen också.

Min träning har också varit lite sporadisk eftersom jag haft ont i halsen till och från vilket är lite frustrerande. Vissa pass har varit grymma och andra halvdana så det känns som jag står och stampar lite på stället just nu och kommer inte framåt.

Jag inbillar mig att formen är lite bättre men vikten står också still (även om den är helt irrelevant), skymtade dock en liten liten ådra på magen så jag tror ändå det sker förbättringar.

Lite matbilder från veckan som gått!

Ett superbra och enkelt tips som gör måltiden lite nyttigare är att byta ut en lite av riset/bulgur/andra gryn mot linser eller andra baljväxter.

Linser är enkelt att kasta i kokvattnet de sista 10 minuterna. Ha gärna i grönsaksbuljong i vattnet så blir det ännu godare.

Köttgryta med ”linsris”, ärtor, tomat och kvargsås.

Tonfiskröra med ”lins och bönris” och grönsaker.

Lunchbuffé på restaurang. Blev lite smått och gott där! Älskar buffé och att kunna välja många olika maträtter men här får man verkligen se upp med portionsstorleken! 🙂

Fläskfilé med klyftpotatis, svampröra och grönsaker.

Kaseinpudding (1 skopa Body Science Chocolate Almond blandas med 1 helt ägg, 1 msk kokosmjöl, 1 tsk bakpulver, lite vatten, lite sötströ, 1 nypa salt). Serverades med hackad mandel och 1 banan.

Det var några småglimtar av mina måltider från förra veckan. Jag åt givetvis väldigt mycket annat men man fotar ju inta allt! 😉

Jag har förstått att det är många som är intresserade av vad jag äter och jag ska försöka göra fler uppdateringar om bra vardagsmat och hur man kan göra enkla och nyttiga maträtter!

Ha en fortsatt fin dag!

Elinor Medhammar

Posts Google+