Mot SM :)

1 april, 2013
1 april, 2013

Det har varit långa uppehåll mellan blogginläggen nu vilket främst beror på allt varit så rörigt runt omkring mig. Men jag mår jättebra och träningen går också framåt! :-)

Jag flyttade tillbaka till Kalmar i fredags och det känns så himla skönt att få bo med Stefan ett tag. Det var väldigt länge sen som vi faktiskt bodde ihop och jag tycker att det känns rätt att prioritera oss nu framöver.

Jag har bestämt mig för att köra SM i AF i sommar om jag får vara hel och frisk hela vägen fram. Det känns hur kul och bra som helst, motivationen är på topp, jag känner mig stark och att jag har en stöttande omgivning som kan peppa mig.

BF-tävlingar avvaktar jag lite med, jag får se om jag har lust och energi till både och men just nu fokuserar jag på AF, det känns mer utmanande för tillfället.

Nu blir det mer chins/dips träning (bästa och roligaste träningen) och sen rodden då (not so much fun) men det måste ju göras antar jag, haha! Nu när det är 1000 m så får jag kanske göra en insats och köra mina intervaller, känns inte som jag kan chansa på ren tur här.

Jag kommer inte gå på någon specifik diet (vilket ni som följt bloggen vet att jag inte gör) utan tänker bara på att äta bra mat som gör att jag orkar träna och prestera optimalt samtidigt som jag måste nå en bra form. Men det fixar jag!

Helt klart snyggaste träningstightsen på marknaden nu från Six Deuce! Grymt sköna och bra passform. Jag gillar verkligen den nya gröna färgen, perfect match!

Anyway! Så första riktiga chins/dips passet igår, riktigt högintensivt med krampkänsla. Idag kan jag knappt röra överkroppen så det var ett lyckat pass antar jag, haha!

10 set chins med max antal reps och kort vila emellan: 18, 15, 13, 10, 10, 10, 9, 8, 8, 6 = 107 chins.

10 set dips med max antal reps och kort vila emellan: 25, 20, 16, 15, 15, 15, 13, 12, 11, 10 = 152 dips.

Så där har jag ett utgångsläge att slå och det kommer bara bli lättare allt eftersom formen förbättras. Jag känner mig mer uthållig än innan och jag tror att om jag satsar fullt ut så kan det gå riktigt bra.

So watch out! 😉

kommentarer, 287 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+