Gym med syster

17 mars, 2013
17 mars, 2013

Just nu går träningen så bra! Varje pass är roligt! Varje pass är en förbättring mot föregående pass!

Formen och styrkan är kanske inte där jag önskat eftersom allt varit lite rörigt här och dessutom har jag varit förkyld till och från. Men nu känns det bra och jag kommer bara bli bättre!

Min familj var och hälsade på mig här i Malmö nu i helgen. Superkul! Jag har ”rastat” mamma och syster på köpcentret Emporia samt hittat en bra pub till pappa så alla vart nöjda och glada! Jag har ätit massa go och onyttig mat så jag nästa skäms, haha! Restaurangbesök med efterrätt, revbensspjäll,  hamburgare med klyftpotatis, goda frallor till frukost, snacks…ja ni fattar! Jag kan jag också! :-)

Men nu tror jag faktiskt det är dags att skärpa till kosten. Jag brukar inte gå på något exakt dietschema utan göra gradvisa förändringar, det känns bäst för mig! Jag vill inte äta likadant varje dag och jag tycker inte jag behöver ha sån extrem koll att jag måste väga och mäta allt utan brukar höfta både till höger och vänster…det verkar funka ganska bra ändå! Anledningen till min åtstramning är ännu lite hemlig men annars det är ju alltid bra att komma i form inför beach 2013! :-)

I alla fall! Jag drog med syrran till AA Elite i lördags. Hon har tidigare varit en riktigt soffpotatis men det senaste året har hon insett vilken underbar känsla träningen! Jag är så himla stolt över henne! Hon tar verkligen i och mesar sig inte igenom passen. That’s my girl!

Det blev:

5 set chins (3 set viktade chins)

5 set dips (3 set viktade dips)

3 set stående stångrodd

3 set sittande tricepspress

Härligt när man kan dela sitt intresse med någon man tycker om!

kommentarer, 128 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+