Dokumentation

11 mars, 2013
11 mars, 2013

Sådär ja! Nu har jag äntligen fixat ny träningsdagbok att dokumentera mina framgångar i.

Jag tycker faktiskt att det ger en extra boost i träningen att skriva ner svart på vitt hur det går. Man skärper liksom automatiskt till sig och kör lite extra då.

Precis som när folk ska skriva matdagbok och registrera allt de äter – det känns inte så bra att skriva upp gelébjörnarna man har i kontorslådan så man skippar dem, medvetet eller omedvetet.

Jag skrev alltid träningsdagbok förr och reflekterade över min träning. Nu tycker jag nog det är dags att ta tag i det igen. Planera bättre och sikta högre!

Det kändes genast lite roligare med min nya fina bok att skriva i. Jag har provat hur många appar som helst och digitala träningsdagböcker men näee, jag vill ha papper och penna! Alla dessa moderniteter nu för tiden, haha!

Idag körde jag ett riktigt AF-pass på Actic Södervärn (trots att de inte har några riktiga chins/dipsställningar, men det gick det med). Jag testade att värma upp med 1000 m rodd vilket är distansen man tävlar med på SM. Trodde seriöst mitt bröst skulle sprängas, fy fan vad jobbigt! Jag som inte ens vill öva på 1 minut rodd…Jizus Christ! Jag rosslar fortfarande timmar efter passet och är i total förnekelse över min undermåliga syreupptagningsförmåga.Var i alla fall hyfsat nöjd med min tid och kunde printa ner den i nya boken. Sen gick hem och kollade tiderna från förra årets SM och asgarvade! :-)

Men men, nu har jag ett utgångsläge som bara kan bli bättre. Jag vaknade till rejält av roddträningen. Tror definitivt att min kropp behöver chockas lite. Man måste ta sig ur den där bekvämlighetszonen har jag hört någonstans. 😉

kommentarer, 124 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+